Annonse

Sportsstudio

Snakker ut om bruddet
Foto: NTB

Snakker ut om bruddet

I den nye episoden av Schibsted-podkasten «Hvordan har du det, mann?», med Erik Follestad, snakker Henrik Ingebrigtsen ut om bruddet med treneren og faren Gjert Ingebrigtsen, først omtalt i VG.

Han fikk som kjent sparken som trener av sine tre sønner - Jakob, Henrik og Filip - som ble enige om å avløse faren som trener etter en treningsleir i spanske Sierra Nevada.

- Jeg gledet meg ikke til den praten der. Men jeg har på en måte en sånn mentalitet, for meg selv, jeg skal aldri unnvike og snakke om noe ubehagelig. For da gjør du det bare enda verre, sier Henrik i podkasten.

Videre i podkasten utdyper Henrik hvordan relasjonen er til faren nå, fem måneder etter bruddet.

- Jeg tror at det er på bedringens vei. Men man trenger tid til å venne seg til den nye tilværelsen. Etter hvert så går det seg til, sier han om forholdet til Gjert.

I dag er Gjert Ingebrigtsen trener for Per Svela og Narve Gilje Nordås.

Annonse
Ruud-kamp utsatt
Foto: Adrian DENNIS / AFP

Ruud-kamp utsatt

Casper Ruud må vente til fredag med å fullføre doublekampen sammen med sin makker William Blumberg. Regnet satte en stopper torsdag.

Ruud og William Blumberg var godt i gang med kampen mot Nicolas Barrientos og Miguel-Angel Reyes-Varela da regnet kom for fullt i London.

Været ga seg ikke, og kampen skal etter planen spilles ferdig fredag. Stillingen er 1-1 i sett. I det tredje settet er det 1-0 til Ruud/Blumberg før det skal avgjøres hvem som tar seg til åttedelsfinale.

Ruud er ute av singleturneringen i Wimbledon etter tap for Ugo Humbert i 2. runde.

(NTB)

Rekdal med stikk til egen spiller
Foto: Carina Johansen / NTB

Rekdal med stikk til egen spiller

Kjetil Rekdal var naturligvis fornøyd etter Rosenborgs 2-0-seier over Sandnes Ulf i cupen torsdag kveld, men kom samtidig med et aldri så lite stikk til en av sine egne.

Rekdal mener det er på tide at vingbacken Erlend Dahl Reitan snart finner veien til nettmaskene, etter flere brente sjanser denne sesongen - senest mot Sandnes Ulf.

- Det er kanskje lov å håpe at Erlend snart skal score når han kommer på bakre. Det var den sjette, syvende sjansen hans, så han har press på seg, sier Rekdal med et glimt i øyet til RBK.no.

Etter NM-avansementet reiser ikke Rosenborg tilbake til Trondheim, men blir værende i Stavanger. Lørdag venter nemlig en tøff bortekamp i Eliteserien mot Viking.

Annonse
Raste på Instagram
Foto: PA/NTB

Raste på Instagram

- Jeg er veldig trist, skuffet og veldig sint over at jeg ikke får lov til å spille min første Grand Slam-double.

Det skriver den tyske tennis-spilleren Tamara Korpatsch på sin egen Instagram-profil.

Den sterke kritikken kommer ifølge Aftonbladet etter at Korpatsch egentlig skulle spille doubleturneringen i Wimbledon sammen med Harmony Tan, men etter at sistnevnte trakk i siste liten etter en skade, kokte det over for Korpatsch.

- Dessverre trakk min dobbeltpartner seg fra dobbeltkampen vår i dag. Hun skrev nettopp til meg i morges. Hun fikk meg til å vente her til en time før start.

- Hun spurte meg før turneringen om jeg ville spille double, og jeg sa ja. Jeg spurte henne ikke, hun spurte meg! Hvis du er helt utslitt dagen etter en tre timer lang kamp, ​​kan du ikke spille profesjonelt.

Nå har de to angivelig ordnet opp.

- Harmony og jeg har snakket sammen, og løst opp denne misforståelsen. Hun gjorde det klart at hun var skadet, så vi sa unnskyld til hverandre, skriver Korpatsch i en ny oppdatering på Instagram.

Ny verdensrekord utendørs
Foto: Reuters/NTB

Ny verdensrekord utendørs

Armand Duplantis slo sin egen verdensrekord i stavsprang utendørs på hjemmebane i Stockholm.

Under kveldens Diamond League-stevne tok han seg over 6,16 i Stockholm, som er tidenes høyeste stavhopp utendørs. Svensken har også rekorden innendørs på 6,20. Den satte han under VM i Beograd.

- Tusen takk, det er galskap. Jeg vet ikke hva jeg skal si. Takk, for en energi. Jeg er i Stockholm, det er hjemmebane og da må du «take it to another level», sa Duplantis umiddelbart etter etter rekordhoppet ifølge Expressen.

Pål Haugen Lillefosse prøvde på norsk rekord, men mislyktes.

Lillefosse fikk en tung start på Diamond League-stevnet i Stockholm da han rev på sitt aller første forsøk på 5,40.

Han kjempet seg tilbake over både 5,40 og 5,63 i sine to neste forsøk. 21-åringen brukte tre forsøk før han kom seg over 5,73, men svarte sterkt med 5,83 i neste hopp.

Lillefosse har norgesrekorden i stavsprang på 5,86 og prøvde å forbedre den til 5,93. Bergenseren ga det tre forsøk, men rev alle gangene, og endte på 4.-plass.

Sondre Guttormsen tok seg over både 5,40 og 5,63 uten problemer, men rev på alle sine tre forsøk på 5,73. Guttormsen endte på en delt 7.-plass med belgiske Ben Broeders.

Amerikanske Christopher Nilsen (5,93) kom på andreplass foran brasilianske Thiago Braz (5,93).

(Dagbladet/NTB)

Annonse
6-0
Foto: NTB

6-0

Niklas Castro og Felix Horn Myhre gjorde veien til 4. runde i cupen komfortabel for Brann med hver sin måldobbel da Fredrikstad ble banket 6-0.

Med 2-0-ledelse med seg inn til pause fortsatte Brann å styre på eget gress også etter hvilen. Midtbanemann Felix Horn Myhre scoret sine to første mål i Brann-trøya. To minutter ut i omgangen banket han inn 3-0 fra omkring ti meter. Drøyt ti minutter senere satte han inn 4-0 etter flott Brann-spill.

Ydmykelsen ble total for FFK da Aune Heggebø og Niklas Jensen Wassberg scoret hvert sitt mål i sluttminuttene.

Castro sørget for 2-0-ledelse til halv tid. Først på straffespark, og deretter var han kald da han gjorde utgangspunktet til Fredrikstad enda vanskeligere tre minutter før pause.

Fredrikstad hadde lite å stille opp med i Bergen, som de heller ikke hadde i serien i mai. For fem uker siden ble det 0-3-tap.

I tredjerundekampen mellom 1.-divisjonslagene KFUM og Sogndal måtte det straffesparkkonkurranse til for å kåre en vinner. Sogndal trakk det lengste strået og vant 5-4 etter at KFUM bommet på to straffer.

(NTB)