Annonse
Utsolgt
Foto: Pa Photos

Utsolgt

Reuters skriver at det mye omtalte «One Love»-kapteinsbindet er utsolgt.

Det nederlandske firmaet som produserer bindet opplyser om at de har solgt ut hele lageret på 10 000 eksemplarer de siste to ukene.

- Den største salgsboomen kom faktisk da VM startet, og da FIFA kom med sin uttalelse om at de ikke ville tillate at kapteinene fikk bruke disse kapteinsbindene, opplyser direktør i Badge Direct BV, Roland Heerkens, skriver Reuters.

TV 2 omtalte saken først.

FIFA har nektet landslagene å bære kapteinsbindet under mesterskapet, til fleres store raseri. Landslagene som ønsket å bruke bindet, bukket til slutt under for presset fra FIFA, etter at sistnevnte truet med å sportslige konsekvenser.

Norges fotballpresident, Lise Klaveness, har vært aktiv i debatten og onsdag opplyste hun om at hun ikke lenger har tillit til FIFA-president Gianni Infantino.

Annonse
Opprørt: - Stygge løgner!
Foto: AFP

Opprørt: - Stygge løgner!

DOHA/OSLO (Dagbladet): Arsenal-angriper Gabriel Jesus gikk av banen med en kneskade i 0-1-tapet for Kamerun. Ifølge rapporter ble det hevdet at Jesus skal ha kjent på smerter i kneet før kampen.

Det fikk Brasils landslagssjef Tite til å reagere kraftig på pressekonferansen i forkant av åttedelsfinalen mot Sør-Korea.

- Jeg vil ikke høre løgner, stygge løgner. Det er løgnere der ute. Hatere, som hele tiden gir hat, sa en opprørt Tite og fortsatte:

- Gjør noe annet, slutt med fake news. Arsenal har et fantastisk medisinsk apparat, det samme har vi. Jeg ville ikke det skulle skje med ham, det er synd.

Det er ventet at Jesus er ute av spill i minst tre måneder.

Neymar spiller
Foto: AP

Neymar spiller

DOHA/OSLO (Dagbladet): Neymar vil spille åttedelsfinalen for Brasil mot Sør-Korea mandag kveld. Det bekrefter Brasil-sjefen, ifølge Reuters.

- Neymar, jeg visste spørsmålet ville komme. Han skal trene i kveld, og hvis det går bra, vil han spille i morgen. Jeg deler ikke noe som ikke er sant. Jeg har gjennom hele karrieren vært ærlig. Han trener i kveld, hvis alt er ok, så vil han spille, sier Brasils landslagssjef Tete på en pressekonferanse som Dagbladet er til stede på.

Neymar pådro seg en skade i Brasils åpningskamp mot Serbia og måtte byttes ut. På TV-bildene kunne man se en gråtende Neymar med en stor hevelse i foten.

Brasil tapte overraskende mot Kamerun i siste gruppespillskamp, men toppet gruppen med to av tre seire. Mandag møter de Sør-Korea som kapret siste plassen i sin gruppe etter seier mot Portugal.

Annonse
Dattera kollapset på stadion
Foto: AFP

Dattera kollapset på stadion

Fredag ble en marerittdag for Ghanas stjernespiss Andre Ayew.

For Ayew bommet på straffespark, spilte bare en omgang og tapte 2-0 for Uruguay i lagets siste gruppespillskamp i VM. Det var likevel ikke det verste angriperen opplevde.

Hans syv år gamle datter skal nemlig ha kollapset på stadion da Ayew brant straffesparket. Det skriver flere internasjonale medier, ifølge danske Ekstrabladet.

32-åringen bekrefter selv at dattera havnet på sykehus etter kampen.

- Personlig har de siste dagene vært vanskelig for meg. Jeg mistet fadderbarnet mitt morgenen før kampen mot Portugal og datteren min ble hastet til sykehus etter kampen mot Uruguay, skriver Ayew.

Videre forteller Al Sadd-spilleren at det heldigvis går bra med datteren og at hun er på bedringens vei.

Hånes av lagkamerat
Foto: Pa/NTB

Hånes av lagkamerat

Den australske keeperen Mathew Ryan tabbet seg kraftig ut da hans Asutralia tapte for Argentina i VM-åttendelsfinalen lørdag.

I det 57 minutt ga keeperen fra seg ballen inne i egen sekstenmenter og Argentinas Julian Alvarez viste ingen nåde og sendte Argentina opp i 2-0. En ledelse Australia aldri klarte å hente opp igjen.

Ryan spiller til daglig for den danske klubben FC København, og kjemper der for spilletid mot den polske keeperen Kamil Grabara.

Og den siste tiden har Grabara vunnet kampen om spilletiden og det har skapt frustrasjon hos Ryan som ikke skjønner hvorfor han ikke får mer spilletid.

- Jeg føler på en måte at det er politiske årsaker som gjør at jeg ikke spiller, sa Ryan i et intervju med dansk TV 2 før mesterskapet.

Bare minutter etter lørdagens tabbe sendte lagkamerat Grabara et kraftig stikk i retning Ryan.

- Det må helt sikkert ha vært politisk. Uten tvil, skriver Grabara etterfulgt av en blunkefjes-emoji på Twitter.

Danske TV 2 har vært i kontakt med FC København, som sier at vil håndtere saken internt og ikke ønsker å kommentere.

Danske BTs sportskommentator Lasse Vøge er ikke i tvil om hva han mener.

- Dette ser veldig stygt ut fra utsiden. Spesielt fordi Mat Ryan har vært et veldig sympatisk innslag i Superligaen – og nå blir han mobbet på internett av den arrogante Grabara, sier Vøge til avisa.

Les hele saken

Knuser Ronaldo

Annonse
LIVE: Argentina - Australia
Foto: AFP

LIVE: Argentina - Australia

Australia reduserer til 1-2, og tenner et lite håp for «The Socceroos».

Messi scoret det eneste målet før pausen og gikk med det forbi Maradona som Argentinas toppscorer i VM-sammenheng.

- Wow. I hans 1000. kamp. Det var ingenting som skjedde i denne kampen, og urimelig nok var det noe press fra Messi som endret alt, sa Sky Sports' Adam Bate.

- Han vant ballen tilbake, Behic mistet hodet og laget et frispark like etter, og plutselig var publikum oppe på stolene. Det som fulgte, den sikre avslutningen, er det vi forventer. Fantastisk.

Dagbladet oppdaterer med høydepunkter forløpende!

Få hyppige oppdateringer under:

Før kampen:
Det eneste Messi mangler er VM-gull, og dette er hans siste sjanse til å klare det. Australia er første hinder på veien i dette sluttspillet.