MYE Å SPARE: Det er mange måter du kan spare penger under ferien. I denne saken kan du få flere lønnsomme tips. Foto: Shutterstock / NTB Scanpix
MYE Å SPARE: Det er mange måter du kan spare penger under ferien. I denne saken kan du få flere lønnsomme tips. Foto: Shutterstock / NTB ScanpixVis mer

10 tips for en billig ferie

Mat, museum og morsomme opplevelser uten at det koster noe som helst? Her er 10 gode tips til gratis opplevelser som gjør reisen billigere!

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Nei, du får neppe en helt gratis ferie, men det er mange måter å redusere kostnader på. For gjerrigknarkene blant oss finnes det utallige godbiter ute i den store verden.

Er du sulten? Stikk innom et lokalt matmarked og benytt deg av smaksprøver. Klar for en konsert? Gatemusikanter holder ofte svært høyt nivå, og spiller ofte opp til dans ved kjente attraksjoner.

Her er flere gode tips til helt gratis opplevelser.

ROADTRIP

Drømmer du om biltur i USA? Et godt tips til billig roadtrip er å melde seg som sjåfør hos selskapet Auto Drive Away (au- todriveaway.com) som jobber med å flytte andres biler rundt i USA.

Som turist er det et krav at du må være minimum 23 år gammel, ha gyldig førerkort, pass og returbillett hjem fra USA. Du må også betale et depositum på 350 dollar, som du får tilbake når bilen er levert. Du starter med full tank og får et visst antall dager og kilometer til å fullføre jobben. Bilturen i USA trenger altså ikke å bli så kostbar.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris: Uke kr 45,- Måned kr 79,- Kvartal kr 199,- År kr 729.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn