Du leser nå Dagbladet Pluss

Storbyferie

1001 natt i Marrakech

Et herlig kaos av lukter og lyder – og deilige hotell. I Marrakech kombinerer du eksotisk luksus med spennende opplevelser!

I ALADDINS HULE: Hotel La Sultana er designet med lukus for øyet fra ende til annen. Foto: La Sultana
I ALADDINS HULE: Hotel La Sultana er designet med lukus for øyet fra ende til annen. Foto: La SultanaVis mer

Marrakech er en by for alle sanser. Her dufter det søtt av myntete, og sterkt av krydder i de fargerike handlegatene – mens visuelle inntrykk står i kø, og slangetemmere, spåkoner og kremmere venter ute på den enorme plassen Djemaa el-Fna. Og når dagen går mot slutten, smaker det godt med en pustepause på et luksuriøst overnattingssted. Sjekk inn i tradisjonelle herskapshus, – kjent som riader – eller eksklusive og moderne hotell, som hentet fra fortellingen om 1001 natt.

Her er ni av dem!

RIAD JOYA

I Marrakech kan den mest anonyme dør skjule store hotell-opplevelser. Riadene er anonyme på utsiden, spektakulære innvendig. Riad Joya er intet unntak. En kort spasertur fra hverdagssirkuset på Djemaa el-Fna, byr den på rom så stilige at det kan være fristende å bli værende hele dagen.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

6 MÅNEDER*

UT ÅRET

60 kr

(0,33 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER* 60 kr per 6 måneder. 0,33 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (449 kr/6 månader) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 UKE*

PRØVEPERIODE

0 kr

(0 kr per dag)

KJØP 1 UKE*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE* 0 kr per 1 uke. 0 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (55 kr/uke) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr per 1 måned. 3,33 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,76 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,76 kr per dag.

Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (449,-/6 måneder; 55,-/uke)
  • Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.