Kjernemuskulatur

11 effektive øvelser som forebygger skader og sikrer god teknikk

Derfor bør du legge tid i denne treningen.

Bruk tid på kjernemuskulaturen: - En sterk kjernemuskulatur beskytter ryggraden, opprettholder en god kroppsholdning og bidrar til god balanse, sier personlig trener på Actic Lillehammer Jorekstad, Martin Søreng. Alle foto: Kristin Roset
Bruk tid på kjernemuskulaturen: - En sterk kjernemuskulatur beskytter ryggraden, opprettholder en god kroppsholdning og bidrar til god balanse, sier personlig trener på Actic Lillehammer Jorekstad, Martin Søreng. Alle foto: Kristin Roset Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Kjernemusklene er stabiliseringsmusklene i kroppen: Mage, rygg og andre muskler på fremside og bakside av overkroppen. Disse er essensielle for å stabilisere og styrke kroppen, øke treningsprestasjon, samt kunne gjennomføre dagligdagse gjøremål.

- Å være sterk i kjernemuskulaturen kan også være med på å forhindre at du utvikler slitasje, leddproblemer, ryggproblemer og andre skader i ung, voksen eller gammel alder, sier personlig trener på Actic Lillehammer Jorekstad, Martin Søreng.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer