12-åringen møtte aldri på skolen. Da moren fikk høre hvor sønnen var, fikk hun sjokk

Stjal familiens kredittkort, og «dro på eventyr».

BALI: Den 12 år gamle gutten sa til foreldrene at han skulle på skolen. I stedet dro han til Bali. Illustrasjonsfoto: NTB Scanpix
BALI: Den 12 år gamle gutten sa til foreldrene at han skulle på skolen. I stedet dro han til Bali. Illustrasjonsfoto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Da den 12 år gamle gutten fra Sydney i Australia spurte moren sin om han kunne reise til Bali, fikk han ikke overraskende «nei».

Men det stoppet ikke den egenrådige 12-åringen.

Pakket og dro

Etter å ha gjort et grundig researcharbeid og funnet ut hvilke flyselskaper som tillot ham å reise alene, sneik han ifølge The Guardian til seg familiens kredittkort.

Han bestilte reisen fra Sydney, via Perth, til Denpasar på Bali, og booket seg for sikkerhets skyld også inn på et All Seasons-hotell her.

Det eneste skjæret i sjøen var at han ikke hadde passet sitt, men han skal ifølge den australske TV-kanalen ha lurt bestemoren sin til å gi det til ham.

På avreisedagen pakket han sekken og fortalte familien at han skulle på skolen. I stedet tok han med seg sparkesykkelen til togstasjonen der eventyret hans startet.

- Ville reise på eventyr

På flyplassen sjekket han inn på en automat, og satte kursen Balis hvite strender.

Ifølge ham selv var det bare en gang han ble stoppet av noen som hadde spørsmål, men etter å ha bevist at han var over 12 var flyplasspersonalet i Perth fornøyde.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer