Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

15 Spotify-triks som gjør livet ditt enklere

Alle finner «play»-knappen. Ikke alle finner alle de andre funksjonene.

POPULÆR: Streaming-tjenesten Spotify har blitt en vanlig del av hverdagen til mange nordmenn, men det finnes en rekke funksjoner som ikke er like lett tilgjengelig for alle. Foto: NTB SCANPIX
POPULÆR: Streaming-tjenesten Spotify har blitt en vanlig del av hverdagen til mange nordmenn, men det finnes en rekke funksjoner som ikke er like lett tilgjengelig for alle. Foto: NTB SCANPIX Vis mer

Spotify har sklidd inn i nordmenns hverdag i så stor grad at de fleste kanskje ikke tenker over hvordan det brukes. Den svenske streaming-tjenesten har siden starten i 2008 klart å skaffe seg rundt 75 millioner abonnenter (midten av 2015), hvorav cirka 20 millioner er betalende.

Hvis du selv er daglig bruker av tjenesten kan det godt være du har noe å lære likevel. Her er triksene Spotify-brukerne bør kunne.

1. Offline-spilling

Kanskje deler du abonnement med noen andre i familien, kanskje har du et mobilabonnement som ikke tillater så veldig mange mega- eller gigabyte bruk per måned. Uansett så kan offline-avspilling av sanger på Spotify være et smart valg, ikke minst når du plutselig befinner deg et sted hvor du ikke har ordentlig tilgang til trådløs-nett - eller tilgang overhodet, som på et fly.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?