15 ting du kan gjøre med Apple Watch

Jo da, den er mer enn bare en klokke.

STYRE APPLE TV: En av tingene du kan gjøre med Apple Watch er å styre Apples TV-boks. Perfekt for deg som alltid roter vekk den lille aluminiums-fjernkontrollen? Foto: KIRSTI ØSTVANG
STYRE APPLE TV: En av tingene du kan gjøre med Apple Watch er å styre Apples TV-boks. Perfekt for deg som alltid roter vekk den lille aluminiums-fjernkontrollen? Foto: KIRSTI ØSTVANG Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Dinside.no: Den 9. oktober kommer Apple Watch i salg i Norge.

Vi testet Apple Watch i mai i år og konkluderte med at dette er den beste smartklokka til nå. I mellomtiden har også operativsystemet fått en oppgradering til WatchOS 2.0, og dessuten har Siri kommet i norsk versjon.

Men hva er det du kan gjøre med Apple Watch foruten å få varsler fra din iPhone? Her er noen av våre favoritt-funksjoner.

LES OGSÅ: Her er nye Moto 360

Bruk stemmen Nå som du endelig kan snakke norsk med Siri, trenger du bare å si «Hei Siri» til din Apple Watch, så vil taleassistenten dukke opp, klar for tjeneste.

Med Siri kan du blant annet diktere meldinger, få veibeskrivelser og starte apper. Står du på kjøkkenet og lager mat, kan du starte en nedtelling på x antall minutter uten å måtte trykke på skjermen. Kjekt om du ikke har noen ledige hender.

iMore har en god liste over alt Siri kan gjøre på Apple Watch her.

Du kan også hente opp Siri ved å holde inne den digitale krona.

Ha telefonsamtaler I tillegg til at du kan skrive og svare på tekstmeldinger ved å diktere eller velge et forhåndsinnstilt svar, kan du ha en telefonsamtale med den innebygde høyttaleren og mikrofonen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.