16 avsløringer: Ny VW Golf og Mercedes!

Høsten blir full av spennende bilnyheter, men svært mange av dem som venter på elbil må smøre seg med tålmodighet til etter nyttår.

GJENOPPSTÅR: Land Rover Defender kommer i både kort og lang utgave, etter at den nå er satt i produksjon igjen. Alle foto: Produsentene og Rune Korsvoll
GJENOPPSTÅR: Land Rover Defender kommer i både kort og lang utgave, etter at den nå er satt i produksjon igjen. Alle foto: Produsentene og Rune Korsvoll Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Høsten er tradisjonelt en høytid for lansering av nye bilmodeller. Denne høsten er ikke noe unntak. I midten av september vil mange av nyhetene bli vist fram på den store bilutstillingen i Frankfurt. Ikke lenge etter setter de hjulene på norske veier.

For folk flest

Blant de mest spennende nyhetene finner vi åttende generasjon av bestselgeren gjennom mange år, VW Golf, SUV-en Kia XCeed, elegante Mazda CX-30, småbilen Peugeot 208 og bestselgeren Skoda Octavia.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone for første måned. Deretter får du hele 30% rabatt ved hver fornyelse - så lenge du vil.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 69,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer