Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

16 avsløringer: Ny VW Golf og Mercedes!

Høsten blir full av spennende bilnyheter, men svært mange av dem som venter på elbil må smøre seg med tålmodighet til etter nyttår.

GJENOPPSTÅR: Land Rover Defender kommer i både kort og lang utgave, etter at den nå er satt i produksjon igjen. Alle foto: Produsentene og Rune Korsvoll
GJENOPPSTÅR: Land Rover Defender kommer i både kort og lang utgave, etter at den nå er satt i produksjon igjen. Alle foto: Produsentene og Rune Korsvoll Vis mer

Høsten er tradisjonelt en høytid for lansering av nye bilmodeller. Denne høsten er ikke noe unntak. I midten av september vil mange av nyhetene bli vist fram på den store bilutstillingen i Frankfurt. Ikke lenge etter setter de hjulene på norske veier.

For folk flest

Blant de mest spennende nyhetene finner vi åttende generasjon av bestselgeren gjennom mange år, VW Golf, SUV-en Kia XCeed, elegante Mazda CX-30, småbilen Peugeot 208 og bestselgeren Skoda Octavia.

Alle er biler for folk flest og har mulighet til å gjøre det bra her hjemme. De fleste kommer nemlig med hybrid- eller ladbare hybriddrivverk.

På listen over biler som kommer til Norge de neste månedene, finner vi også mer eksklusive biler som elektriske Porsche Taycan og Mercedes EQC, samt en helt ny utgave av ikonet Land Rover Defender. Den opprinnelige ble vist første gang i 1948 og tatt ut av produksjon i 2016, men er nå klar i ny, moderne utgave.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?