Du leser nå Dagbladet Pluss

Nye biler 2017

2016 var et godt bilår med mange nyheter, og 2017 blir minst like spennende for de som er ute etter ny bil

Neste år kan bli året da hydrogenbilismen så smått kommer i gang her i landet. 

HYDROGENBILER PÅ VEI: Her kommer de første eksemplarene av hydrogenbilen Honda Clarity til havn i Europa. Foto: Honda
HYDROGENBILER PÅ VEI: Her kommer de første eksemplarene av hydrogenbilen Honda Clarity til havn i Europa. Foto: HondaVis mer

Det loves utbygging av et nett hydrogenstasjoner og Hyundai (ix35) og Toyota (Mirai) er i gang med salg av biler med elektrisk motor forsynt med strøm fra medbrakte hydrogen-brenselceller og det er duket for en helt ny Honda Clarity som skal kunne tilbakelegge minst 60 mil på en hydrogentank.

Nordmenns favoritt

SUV-klassen er blitt nordmenns favoritt og i 2017 vil Volvo lansere en helt ny XC60, som vil gi merket enda bedre fotfeste i markedet. Alfa Romeo Stelvio med sin slående design blir nok ikke noen storselger, men det kan Skoda Kodiaq bli, med sin romslige 7-seter til en god pris. Volkswagen kommer også etter hvert med en slektning: Tiguan Allspace, tidligere kjent som Tiguan XL. Også den med mulighet for tre seterader.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

6 MÅNEDER*

UT ÅRET

60 kr

(0,33 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER* 60 kr per 6 måneder. 0,33 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (449 kr/6 månader) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 UKE*

PRØVEPERIODE

0 kr

(0 kr per dag)

KJØP 1 UKE*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE* 0 kr per 1 uke. 0 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (55 kr/uke) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr per 1 måned. 3,33 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,76 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,76 kr per dag.

Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (449,-/6 måneder; 55,-/uke)
  • Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.