2019 blir et spennende elbil-år - sjekk ut nyhetene som kommer

- Neste år kommer til å bli et enda bedre elbil-år enn 2018, med mange nye spennende modeller, sier VW-sjef Harald Edvardsen-Eibak.

TROR PÅ ELBIL-EVENTYR: - Neste år starter et nytt kapittel i vårt elbil-eventyr med en ny serie ID-biler, sier Harald Edvardsen-Eibak, sjef for VW i Norge. Foto Rune Korsvoll
TROR PÅ ELBIL-EVENTYR: - Neste år starter et nytt kapittel i vårt elbil-eventyr med en ny serie ID-biler, sier Harald Edvardsen-Eibak, sjef for VW i Norge.
Foto Rune Korsvoll Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Jeg tror neste år kommer til å bli et enda bedre elbil-år enn 2018. Det kommer mange nye, spennende modeller på markedet og kundene har oppdaget at elektriske biler fungerer godt til og med her oppe i kalde Norge.

Det sier Harald Edvardsen-Eibak som er sjef for VW i Norge. Han har allerede flere elektriske modeller i programmet - blant annet e-Golf - som har vært med på å løfte fram Norge til elbil-land nummer ett i Europa. Men også for Edvardsen-Eibak markerer 2019 starten på noe helt nytt:

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone for første måned. Deretter får du hele 30% rabatt ved hver fornyelse - så lenge du vil.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 69,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer