21 nye elbiler du kan glede deg til

Norge var elbil-land nr. 1 i Europa i fjor med over 33 000 solgte biler. De neste to åra kommer nye, spennende elbiler på rekke og rad. Her er go'bitene.

SKODA VISION E: I 2020 kommer en familiebil med rekkevidde på 500 kilometer. Det blir Skodas første elbil. To elektriske motorer yter over 300 hester. - For oss i Norge er Skodas satsing på elektriske biler svært kjærkomment. Når den første bilen i tillegg blir en blanding av stasjonsvogn og SUV, er det akkurat hva norske bilkjøpere vil ha, sier Skoda-sjef Thomas Meiner.
SKODA VISION E: I 2020 kommer en familiebil med rekkevidde på 500 kilometer. Det blir Skodas første elbil. To elektriske motorer yter over 300 hester. - For oss i Norge er Skodas satsing på elektriske biler svært kjærkomment. Når den første bilen i tillegg blir en blanding av stasjonsvogn og SUV, er det akkurat hva norske bilkjøpere vil ha, sier Skoda-sjef Thomas Meiner. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Elon Musk lanserte elektriske Tesla Model S i 2012, tok han resten av verdens bilprodusenter på senga. De fleste trakk på skuldrene over hans mål om å erobre verden med elektriske biler.

Nå er det ingen som ler lenger.

- Vi skal bli den ledende produsenten av elektriske biler i verden. Framtida starter med Audi e-Tron Qauttro i august og fortsetter med VW ID F og Porsche Mission E i 2019. Innen 2025 skal vi selge tre millioner elektriske biler årlig, sa den nye sjefen for VW-gruppen, Herbert Dies, på selskapets generalforsamling i mai.

Gjør et sommerkupp på Dagbladet Pluss

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Sommerkupp: Spar 80 % på kvartalsabonnement!

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer. Få full tilgang ved å abonnere på Dagbladet Pluss. Akkurat nå får du 80 % rabatt på kvartalsabonnement.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

99,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)
Sommerkupp - 80 % rabatt!

49,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

795,-

1 år

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer