23 år gamle Brooke får betalt for å reise verden rundt på fulltid, men synes Norge er for dyrt

- Jeg elsker å se bilder og si «dit skal jeg reise neste gang.»

REISER VERDEN RUNDT: - Å reise er den beste måten å forstå verden på. Ved å reise ut og se verden med egne øyne, møte folk, snakke språket, smake maten og oppleve kulturen, lærer vi mer om verden rundt oss, skriver Brooke Saward i en e-post til Dagbladet. Foto: PRIVAT
REISER VERDEN RUNDT: - Å reise er den beste måten å forstå verden på. Ved å reise ut og se verden med egne øyne, møte folk, snakke språket, smake maten og oppleve kulturen, lærer vi mer om verden rundt oss, skriver Brooke Saward i en e-post til Dagbladet. Foto: PRIVAT Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Flere reisesaker på db.no/reise.

(Dagbladet): Brooke Saward (23) fra Tasmania har reist alene rundt i verden i snart halvannet år.

Det siste året har hun besøkt seks kontinenter, 50 land, fått 320 000 følgere på sosiale medier, og vokst til 950 000 sidevisninger på bloggen World of Wanderlust hver måned.

Etter at hun kjøpte en enveisbillett til London dagen hun ble uteksaminert fra universitet, har hun ifølge Daily Mail knapt sett seg tilbake.

Hun har blant annet gjennomført verdens høyeste strikkhopp i Macau, padlet nedover Zambezi-elva, vært på road trip i Irland, besøkt Påskeøya, vært safari i Sør-Afrika, vært på toppen av vulkaner i Chile, vært på flere turer i Europa enn de fleste gjør i løpet av et helt liv, opplevd to ransforsøk og blitt matforgiftet i La Paz.

Fulltidsjobb Til Dagbladet forteller Brooke Saward at hun akkurat nå er på vei fra Los Angeles til Peru:

- Å reise er den beste måten å forstå verden på. Ved å reise ut og se verden med egne øyne, møte folk, snakke språket, smake maten og oppleve kulturen, lærer vi mer om verden rundt oss, skriver hun i en e-post til Dagbladet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer