BLE OVERKJØRT: Et Aeroflot-fly av denne typen traff et menneske på rullebanen under avgang fra Moskva denne uka. Mannen døde, flyet gjennomførte turen til Athen. Illustrasjonsfoto: NTB Scanpix
BLE OVERKJØRT: Et Aeroflot-fly av denne typen traff et menneske på rullebanen under avgang fra Moskva denne uka. Mannen døde, flyet gjennomførte turen til Athen. Illustrasjonsfoto: NTB Scanpix Vis mer

Luftfart

25-åring ble overkjørt av Aeroflot-fly som tok av fra Moskva - døde

Uklart hvordan han kom seg inn på rullebanen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Et Aeroflot-fly av typen Boeing 737 tok av som normalt fra Sjeremetjevo-flyplassen i Moskva tirsdag kveld. Flyet skulle til Athen, men etter avgang meldte pilotene fra til tårnet at de trolig hadde truffet noe under avgangen.

Noe feil

Pilotene valgte imidlertid å fortsette turen da de ikke fikk noen indikasjoner på instrumentene om at noe var feil på flyet.

Rullebanen ble selvsagt undersøkt etter hendelsen, og der ble det funnet klær og kroppsdeler fra en mann, som regelrett hadde blitt overkjørt av flyet, skriver blant annet Sky News.

Armensk borger

Ifølge russiske medier er mannen identifisert som en 25 år gammel armener som var utvist fra Spania og befant seg i Moskva i forbindelse med en mellomlanding.

Det er ikke kommet noen forklaring på hvordan mannen kom seg ut på rullebanen.

Flyet ble nøye undersøkt da det landet i Athen, og det ble funnet spor etter et sammenstøt, melder det russiske nyhetsbyrået Interfax.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer