Uoppklarte mordmysterier:

30 år etter det brutale drapet på Playboy-modellen dukket det opp et nytt offer

Drapene på Eve Stratford og Lynne Weedon - en glamorøs playboy-bunny og en skolejente - ble knyttet sammen på grusomste vis da de viste seg å dele morder.

OFFER: Playboy-piken Eve Stratford blir funnet død i sitt hjem av kjæresten Tony Priest og en annen beboer. Hun er bakbundet med en strømpe og et morgenkåebetle. En annen nylonstrømpe er bundet rundt ankelen hennes. Hodet er nesten helt skåret av. Det var ingen spor etter innbrudd. 
OFFER: Playboy-piken Eve Stratford blir funnet død i sitt hjem av kjæresten Tony Priest og en annen beboer. Hun er bakbundet med en strømpe og et morgenkåebetle. En annen nylonstrømpe er bundet rundt ankelen hennes. Hodet er nesten helt skåret av. Det var ingen spor etter innbrudd.  Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Den unge, tiltrekkende og ambisiøse Eve Stratford var kjent som «Bunny Ava» da hun ble med i Londons prestisje-fulle Playboy Club i Park Lane i 1973. I løpet av sin toårige ansettelse som cocktailbunny i lunsjtiden ble hun betraktet som en god arbeidstaker - alltid høflig, punktlig og dedikert til yrket.

«Alle likte henne, hun var en vakker og vennlig jente som bare kom hit for å gjøre jobben sin», erindrer Erin Morris, den tidligere «bunnymammaen» som hadde ansatt 19 år gamle Stratford, og hadde ansvaret for stillingen hennes hos Playboy. «Hun var veltalende, profesjonell og hadde høy arbeidsmoral. Hun ringte aldri for å si at hun ikke kunne komme på jobb, og hvis hun trengte fri, ga hun alltid beskjed i god tid.»

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer