Uoppklarte mordmysterier:

30 år etter det brutale drapet på Playboy-modellen dukket det opp et nytt offer

Drapene på Eve Stratford og Lynne Weedon - en glamorøs playboy-bunny og en skolejente - ble knyttet sammen på grusomste vis da de viste seg å dele morder.

OFFER: Playboy-piken Eve Stratford blir funnet død i sitt hjem av kjæresten Tony Priest og en annen beboer. Hun er bakbundet med en strømpe og et morgenkåebetle. En annen nylonstrømpe er bundet rundt ankelen hennes. Hodet er nesten helt skåret av. Det var ingen spor etter innbrudd. 
OFFER: Playboy-piken Eve Stratford blir funnet død i sitt hjem av kjæresten Tony Priest og en annen beboer. Hun er bakbundet med en strømpe og et morgenkåebetle. En annen nylonstrømpe er bundet rundt ankelen hennes. Hodet er nesten helt skåret av. Det var ingen spor etter innbrudd.  Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Den unge, tiltrekkende og ambisiøse Eve Stratford var kjent som «Bunny Ava» da hun ble med i Londons prestisje-fulle Playboy Club i Park Lane i 1973. I løpet av sin toårige ansettelse som cocktailbunny i lunsjtiden ble hun betraktet som en god arbeidstaker - alltid høflig, punktlig og dedikert til yrket.

«Alle likte henne, hun var en vakker og vennlig jente som bare kom hit for å gjøre jobben sin», erindrer Erin Morris, den tidligere «bunnymammaen» som hadde ansatt 19 år gamle Stratford, og hadde ansvaret for stillingen hennes hos Playboy. «Hun var veltalende, profesjonell og hadde høy arbeidsmoral. Hun ringte aldri for å si at hun ikke kunne komme på jobb, og hvis hun trengte fri, ga hun alltid beskjed i god tid.»

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone for første måned. Deretter får du hele 30% rabatt ved hver fornyelse - så lenge du vil.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 69,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer