Luftfart

33 000 i månedslønn, gratis leilighet og ubegrensede flyturer verden rundt: Tidenes sommerjobb kan bli din!

WOW!

WOW: Det islandske flyselskapet Wow Air søker etter et vennepar som får en godt betalt sommerjobb for å reise verden rundt med deres karakteristiske lilla fly. Foto: Wow Air / Punterest / @ordaviation
WOW: Det islandske flyselskapet Wow Air søker etter et vennepar som får en godt betalt sommerjobb for å reise verden rundt med deres karakteristiske lilla fly. Foto: Wow Air / Punterest / @ordaviation Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Lurer du på hva du skal finne på i sommer?

Er du glad i å reise, snakker dugelig engelsk og glad i å oppleve nye steder? Da gjør vi deg herved oppmerksom på sommerjobben det islandske lavpris-flyselskapet Wow Air utlyste her om dagen.

Selskapet er ute etter et vennepar som skal jobbe for dem fra 1. juni til 15. august i sommer. Og jobben? Den går ut på å reise rundt til Wow Airs forskjellige destinasjoner i Europa og USA og blogge og vlogge om dem. Det kan bli nok å gjøre, det islandske selskapet flyr nemlig til 38 forskjellige destinasjoner.

Tenke stort

Wow Air skriver i utlysningen sin at duoen de vil ansette enten kan være to kreative og energiske innholdsleverandører, eller en person som «er i stand til å tenke stort», som kan ha med seg en venn.

Her kan du lese mer om selve jobben, og hvordan du søker. Merk deg at søknadsfristen er 14. mai og at søknaden må inneholde en egenprodusert video der du promoterer - og lager en digital guide - til ditt eget hjemsted.

Lønn og leilighet

Får du jobben, står en leilighet i Reykjavik til disposisjon for deg og vennen din mellom turene. Begge får 3300 euro i månedslønn for «slitet», som blant annet handler om å video-dokumentere stedene Wow Air flyr til, og lage digitale lavbudsjett-guider til de forskjellige byene.

En omvisning på Island er et annet frynsegode som følger med jobben.

Med destinasjoner som Los Angeles, San Francisco, New York, Berlin, Barcelona, London, Paris og Milano - for å nevne noen få - skulle det være mulig å få

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer