47 ting du kan vaske med eddik

Du trenger egentlig ikke andre rengjøringsmidler.

UKOMPLISERT: Du trenger slett ikke en jungel av rengjøringsprodukter for å holde huset skinnende rent. Foto: Produsenten
UKOMPLISERT: Du trenger slett ikke en jungel av rengjøringsprodukter for å holde huset skinnende rent. Foto: Produsenten Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

At det enkle ofte er det beste er noe vi har hørt om mye. Når det gjelder rengjøring i huset kan det virke som om reklamen vil ha oss til å tro noe ganske annet. De siste årene har det vokst frem en jungel av produkter og utstyr man ifølge produsentene bare må ha om det er enkel effektiv rengjøring man er på jakt etter.

Den ene nye sprayen slår beina under den andre i stadig raskere tempo, og produsentene lanserer nye mirakelprodukter med lynets hastighet.

Noen skal få ting til å skinne, mens andre skal fjerne alt som kan minne om fettflekker - om man bare bruker rett spray på rett flekk.

Men ifølge flere og flere nettsteder og nettforum trenger rengjøring verken være så komplisert, dyrt eller fylt med kjemikalier. Her er rådene enkle og greie: Kvitt deg med dyre og kjemiske rengjøringsmidler. Huset vasker du best med eddik.

Mirakelmiddel "Eddik rengjør som et alt-i-ett produkt" skriver About.com på sine nettsider, og ramser opp svært mange områder hvor eddik kan gjøre nytte i rengjøring av hus og hjem:

Destillert hvit eddik rengjør effektivt og tar knekken på de aller fleste former for mugg, skitt og bakterier takket være sitt høye innhold av syre.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer