58 hovedretter gjør den ikke til restaurant i toppsjiktet

Indi Spice burde ikke ligge på topp-ti-lista i Oslo.

INDISK: Lokalene huset inntil nylig byens siste greske restaurant. De hvite veggene er beholdt, resten er gjort indisk. Restauranten ligger på topp-10-lista av hovedstadens vel ellevehundre spisesteder på Tripadvisor. Robinson og Fredag kan ikke si seg enige i plasseringen. Foto: THOMAS RASMUS SKAUG
INDISK: Lokalene huset inntil nylig byens siste greske restaurant. De hvite veggene er beholdt, resten er gjort indisk. Restauranten ligger på topp-10-lista av hovedstadens vel ellevehundre spisesteder på Tripadvisor. Robinson og Fredag kan ikke si seg enige i plasseringen. Foto: THOMAS RASMUS SKAUG Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

- For moro skyld sjekket jeg Tripadvisor, sa Robinson på vei inn i lokalene som inntil i vår huset byens siste greske restaurant, nå Indi Spice.

- Og den ligger faktisk på topp-10-lista av hovedstadens vel ellevehundre spisesteder!

- Jøss! sa Fredag. - Jeg er skeptisk til slike lister, men nå blir jo dette ekstra spennende.

Lokalene like ved Holbergs plass har beholdt de hvite «greske» veggene, men fått nytt møblement - blant annet noen i overkant prangende stoler.

Les også: En myte at det ikke passer med vin til asiatisk mat.

De indiske elementene for øvrig ivaretas av orientalske lamper, bilder og gjenstander, og kjøkkenet har selvfølgelig blitt utstyrt med en tandooriovn.

60 hovedretter Den svært omfattende menyen på Indi Spice byr i hovedsak på retter fra det nordindiske kjøkkenet, og skiller seg således ikke ut fra andre indiske spisesteder i hovedstaden.

- Hva er husets spesialiteter, undret Robinson, etter å ha vært gjennom bortimot 60 hovedretter.

En hyggelig kelner kunne fortelle at tandoorirettene er populære, at de har mange gode vegetarretter, og at husets Rogan Josh, en populær lammerett fra Kashmir, får svært gode tilbakemeldinger.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer