700 registrert som samisktalende i Norge

Kun 700 av de 30.000 personene forskere anslår snakker samisk i Norge har registrert kunnskapene. Det kan ha betydning for hvilke tilbud de samisktalende får.

Oslo  20171211.
Sametingspresident Aili Keskitalo under Nobels fredspris forum i Universitetets aula i Oslo mandag. Årets forum tar for seg urfolks rettigheter og har tittelen "Across Dividing Lines". Årets Nobelpris er tildelt for ICAN som jobber for forbud mot atomvåpen.
Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB
Oslo 20171211. Sametingspresident Aili Keskitalo under Nobels fredspris forum i Universitetets aula i Oslo mandag. Årets forum tar for seg urfolks rettigheter og har tittelen "Across Dividing Lines". Årets Nobelpris er tildelt for ICAN som jobber for forbud mot atomvåpen. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB Vis mer

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer