Du leser nå Dagbladet Pluss
RØD FARE: Kjærlighetssorg kan være dødelig, og kvinnehjerter er langt mer utsatt enn menn sine, viser ny, norsk forskning. Marit Figenschou stod stormen av, men måtte en lang og brutal tur i kjelleren, da kjærligheten tok slutt.
RØD FARE: Kjærlighetssorg kan være dødelig, og kvinnehjerter er langt mer utsatt enn menn sine, viser ny, norsk forskning. Marit Figenschou stod stormen av, men måtte en lang og brutal tur i kjelleren, da kjærligheten tok slutt. Vis mer

- Å miste en kjæreste er en slags «død»

Å bli forlatt kan bokstavelig talt få hjertet til å briste. - Jeg er ikke god nok, ikke pen nok, tenkte Marit Figenschou. Før hun forsvant ned i mørket.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det er noen år siden, men Marit (65) husker fortsatt godt tiden med uro og usikkerhet. Hun hadde kjent på den vonde, gnagende følelsen en stund.

Den som setter seg et sted nede i magen, og nekter å ta pause. Hadde han en annen?Hun kviet seg for å stille det avgjørende spørsmålet. Fordi hun fryktet svaret. Og ensomheten. Redselen for å stå alene igjen.Så kom dagen, da Marit ikke lenger klarte å leve med uvissheten. Det fikk briste eller bære.«Har du møtt en annen?»

Prøv Pluss for 1 krone

Få tilgang på egne premiumartikler, videodokumentarer, eAvisa og Magasinet.

PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer