- Å miste en kjæreste er en slags «død»

Å bli forlatt kan bokstavelig talt få hjertet til å briste. - Jeg er ikke god nok, ikke pen nok, tenkte Marit Figenschou. Før hun forsvant ned i mørket.

RØD FARE: Kjærlighetssorg kan være dødelig, og kvinnehjerter er langt mer utsatt enn menn sine, viser ny, norsk forskning. Marit Figenschou stod stormen av, men måtte en lang og brutal tur i kjelleren, da kjærligheten tok slutt.
RØD FARE: Kjærlighetssorg kan være dødelig, og kvinnehjerter er langt mer utsatt enn menn sine, viser ny, norsk forskning. Marit Figenschou stod stormen av, men måtte en lang og brutal tur i kjelleren, da kjærligheten tok slutt. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det er noen år siden, men Marit (65) husker fortsatt godt tiden med uro og usikkerhet. Hun hadde kjent på den vonde, gnagende følelsen en stund.

Den som setter seg et sted nede i magen, og nekter å ta pause. Hadde han en annen?Hun kviet seg for å stille det avgjørende spørsmålet. Fordi hun fryktet svaret. Og ensomheten. Redselen for å stå alene igjen.Så kom dagen, da Marit ikke lenger klarte å leve med uvissheten. Det fikk briste eller bære.«Har du møtt en annen?»

Gjør et sommerkupp på Dagbladet Pluss

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Sommerkupp: Spar 80 % på kvartalsabonnement!

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer. Få full tilgang ved å abonnere på Dagbladet Pluss. Akkurat nå får du 80 % rabatt på kvartalsabonnement.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

99,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)
Sommerkupp - 80 % rabatt!

49,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

795,-

1 år

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer