Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Alternativ behandling:

- Å tro på dette tullet er veien inn i en mørk middelalder

Healer og alternativterapeut Renate Hetlevik Andersen diskuterer alternativ behandling med førsteamanuensis Jarle Sidney Diesen.

TRO OG SKEPSIS. Healer og alternativterapeut Renate Hetlevik Andersen og førsteamanuensis Jarle Sydney Diesen er enige om at kropp og sinn henger sammen, men har vidt forskjellig syn på om alternative behandlingsformer har noe for seg. Foto: Silje Katrine Robinson
TRO OG SKEPSIS. Healer og alternativterapeut Renate Hetlevik Andersen og førsteamanuensis Jarle Sydney Diesen er enige om at kropp og sinn henger sammen, men har vidt forskjellig syn på om alternative behandlingsformer har noe for seg. Foto: Silje Katrine Robinson Vis mer

Healer og alternativterapeut Renate Hetlevik Andersen tror på et åpent sinn, og selv om hun ønsker forskning velkommen trenger hun ikke forklaring og bevis på alt.

Tull og bedrageri, mener førsteamanuensis Jarle Sidney Diesen som ikke tror på varme hender, utvannet medisin, krystaller eller auraer.

Ifølge Statistisk Sentralbyrå har hver tredje nordmann benyttet alternative behandlingstilbud. Økt interesse har gitt vekst i det alternative behandlingsmarkedet. Det har vokst både i størrelse og i variasjonen av behandlinger som tilbys.

På nettstedet til Nasjonalt informasjonssenter for alternativ behandling (Nifab), listes det opp over 50 ulike behandlingsformer. Selv om det mangler vitenskapelige beviser er mange sikre på at alternativ behandling virker. Hvordan har det seg?

Har du allerede abonnement?   Logg inn

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

PLUSS TIL 1. AUGUST

HELGEKUPP

1 kr

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

KJØP PLUSS TIL 1. AUGUST

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

PLUSS TIL 1. AUGUST 1 kr Fornyes automatisk til 249,-/kvartal

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (249,-/kvartal) etter tilbudsperioden. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 UKE

55 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE 55 kr Fornyes automatisk til 55,-/uke

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (55,-/uke) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 ÅR

LES LENGRE - BETAL MINDRE

795 kr

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

KJØP 1 ÅR

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 ÅR 795 kr Fornyes automatisk til 795,-/år

Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (795,-/år) etter tilbudsperioden når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?