Alternativ behandling:

- Å tro på dette tullet er veien inn i en mørk middelalder

Healer og alternativterapeut Renate Hetlevik Andersen diskuterer alternativ behandling med førsteamanuensis Jarle Sidney Diesen.

TRO OG SKEPSIS. Healer og alternativterapeut Renate Hetlevik Andersen og førsteamanuensis Jarle Sydney Diesen er enige om at kropp og sinn henger sammen, men har vidt forskjellig syn på om alternative behandlingsformer har noe for seg. Foto: Silje Katrine Robinson
TRO OG SKEPSIS. Healer og alternativterapeut Renate Hetlevik Andersen og førsteamanuensis Jarle Sydney Diesen er enige om at kropp og sinn henger sammen, men har vidt forskjellig syn på om alternative behandlingsformer har noe for seg. Foto: Silje Katrine Robinson Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Healer og alternativterapeut Renate Hetlevik Andersen tror på et åpent sinn, og selv om hun ønsker forskning velkommen trenger hun ikke forklaring og bevis på alt.

Tull og bedrageri, mener førsteamanuensis Jarle Sidney Diesen som ikke tror på varme hender, utvannet medisin, krystaller eller auraer.

Ifølge Statistisk Sentralbyrå har hver tredje nordmann benyttet alternative behandlingstilbud. Økt interesse har gitt vekst i det alternative behandlingsmarkedet. Det har vokst både i størrelse og i variasjonen av behandlinger som tilbys.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone for første måned. Deretter får du hele 30% rabatt ved hver fornyelse - så lenge du vil.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 69,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

795,-

1 år

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer