Aksjefondene ekspertene velger selv

Ekspertenes råd til nybegynnere som tenker på å spare i fond er ulike, men én ting er alle klare på: Sparing i fond gir på sikt bedre avkastning enn sparekonto. Men hvor ville de selv satt 10 000 kroner?

RÅDER: - Jeg tror mange kvier seg fordi de tenker at det er vanskelig å ta pengene ut, sier Kristin Skaug, som er sterk pådriver for at flere kvinner bør starte å spare i aksjefond. Foto: Kristian Ridder-Nielsen
RÅDER: - Jeg tror mange kvier seg fordi de tenker at det er vanskelig å ta pengene ut, sier Kristin Skaug, som er sterk pådriver for at flere kvinner bør starte å spare i aksjefond. Foto: Kristian Ridder-Nielsen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Jeg er opptatt av at sparepengene mine kan gjøre en forskjell. Jeg tror på det, og derfor satser jeg på flere bærekraftige fond, sier Kristin Skaug.

Hun er leder av AksjeNorge, og etter en karriere i Nordea, DNB Markets og Kreditkassen har hun 23 års erfaring med aksjefondsparing. Hennes beste tips til dem som ønsker å spare i aksjefond, er å starte med å kjøpe et såkalt bredt indeksfond.

Du kan nå betale med

LES PLUSS i 1 ÅR FOR 99 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.KJØP 12 MND, BETAL FOR 1

1 ÅR

99 kr

(Fornyes til 795,-/år)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer