Aksjefondene ekspertene velger selv

Ekspertenes råd til nybegynnere som tenker på å spare i fond er ulike, men én ting er alle klare på: Sparing i fond gir på sikt bedre avkastning enn sparekonto. Men hvor ville de selv satt 10 000 kroner?

RÅDER: - Jeg tror mange kvier seg fordi de tenker at det er vanskelig å ta pengene ut, sier Kristin Skaug, som er sterk pådriver for at flere kvinner bør starte å spare i aksjefond. Foto: Kristian Ridder-Nielsen
RÅDER: - Jeg tror mange kvier seg fordi de tenker at det er vanskelig å ta pengene ut, sier Kristin Skaug, som er sterk pådriver for at flere kvinner bør starte å spare i aksjefond. Foto: Kristian Ridder-Nielsen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Jeg er opptatt av at sparepengene mine kan gjøre en forskjell. Jeg tror på det, og derfor satser jeg på flere bærekraftige fond, sier Kristin Skaug.

Hun er leder av AksjeNorge, og etter en karriere i Nordea, DNB Markets og Kreditkassen har hun 23 års erfaring med aksjefondsparing. Hennes beste tips til dem som ønsker å spare i aksjefond, er å starte med å kjøpe et såkalt bredt indeksfond.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer