Aldri har film vært morsommere

Har du noen gang lurt på hva ekte stuntmenn gjør når de ikke spiller inn halsbrekkende filmscener? Jo, mange av dem jobber for å gi deg en opplevelse langt utenom det vanlige. Bare ta deg en tur til Universals fornøyelsespark i Hollywood og sjekk selv.

FOR HELE FAMILIEN: Mange av filmene som har fått egne temaer i Universals fornøyelsespark har 16-års grense på kino. Det gjelder heldigvis ikke attraksjonene i parken. Foto: Universal Studios
FOR HELE FAMILIEN: Mange av filmene som har fått egne temaer i Universals fornøyelsespark har 16-års grense på kino. Det gjelder heldigvis ikke attraksjonene i parken. Foto: Universal Studios Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Er dere klare til å bli våte? Jeg mener skikkelig våte?

- Jaaa, svarer et forventningsfullt og oppglødd publikum i fistel – og så er Waterworld-showet showet i gang.

Og for et show!

Det er vannscootere i vill fart med halsbrekkende stunt, det er mitraljøser, kanoner, flammekastere, oljebranner og mennesker i fritt fall overalt. Det er slåssing, skyting, halsbrekkende båtkjøring, utrolige stunts, mengder av pyroteknikk, et flykrasj (!) og hylende elleville publikummere i 20 altfor korte minutter. Det er super-amerikansk så det holder, men det er helprofesjonelt. Er det noe amerikanerne kan, så er det å lage show.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer