- Aldri i verden om vi skulle holde til i et hyttefelt

Se hvorfor familien skiftet fullstendig mening.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Krokete furutrær, lyng og duftende sommerblomster danner forteppet; nedenfor er det sjø mot Skagerrak så langt blikket rekker. Ekteparet Anett og Hans Reidar Bjelke er klare for å nyte sommeren i den 120 kvadratmeter store hytta som ligger god skjermet i terrenget.

Overraskende jakt Anett forteller historien om hvordan annerledeshytta ble til.

- Vi bodde flere år på Svalbard og Grønland, og fritida tilbrakte vi gjerne i små, åpne koier. For fem år siden var tida inne for finne en hytte her hjemme, et sted barna kunne legge igjen tingene sine og komme tilbake til.

Egentlig ville familien Bjelke ha en hytte i villmarka, en enkel hytte ikke langt unna koieerfaringene fra årene lenger nord.

- I flere år lette vi etter koia uten at vi fant den. Tilfeldigvis kom vi over denne tomta da vi dro på en familietur til Sørlandet. Aldri i verden om vi hadde tenkt å tilbringe fritida på et hyttefelt, men da vi så til salgs-skiltet på tomta nærmest sjøen, forandret historien seg. Her kunne vi bruke vår egen arkitekt og forme hytta akkurat som vi ville, forteller Anett.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer