Sol og sommer

Algarves 10 beste strandperler

Algarvekysten er ikke spesielt lang, men den solrike regionen byr på mange forskjellige strender. Her er 10 av våre favoritter.

BADELIV: Algarve-kysten er kjent for sine mange vakre strender. Det er ingen overdrivelse. Foto: Runar Larsen / Magasinet Reiselyst
BADELIV: Algarve-kysten er kjent for sine mange vakre strender. Det er ingen overdrivelse. Foto: Runar Larsen / Magasinet Reiselyst Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

RIA FORMOSA

Fra Faro og østover, nesten helt til Spania, ligger naturvernområdet Ria Formosa som et belte av sand og vann. På grunn av status som beskyttet våtmarks- område, er denne regionen sparsomt utbygd, og et eldorado for både fugletittere og badeløver.

Ta båt fra Tavira eller Olhao (eller andre steder på fastlandet) over tidevannskanalene og ut til permanente sandbanker – som selv midt på sommeren kan by på øde strandliv. Noen av de beste ligger på Faro, på utsiden av Ilha da Culatra, en fem minutters spasertur på bilfrie grusveier fra havnen.

SOMMERTILBUD AKKURAT NÅ: Kjøp Dagbladet Pluss i 1 måned for 39,-, og få Strim Mest + Sport med på kjøpet

Dagbladet Pluss gir deg muligheten til å dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer.

Med gratis tilgang på Strim Mest + Sport har du enda mer kvalitetsinnhold å nyte i sommer!

Du mottar lenke på epost for å aktivere Strim etter å ha kjøpt Dagbladet Pluss-abonnement.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)
Få med Strim gratis*

39,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)
*Strim Mest + Sport har en ordinærpris på 499,- pr. mnd., ogfornyes automatisk ved utløpet av gratisperioden. Abonnementet kan siesopp når som helst. Kampanjen varer til og med 31. juli og tilbudetgjelder kun for nye kunder av Strim.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer