Sol og sommer

Algarves 10 beste strandperler

Algarvekysten er ikke spesielt lang, men den solrike regionen byr på mange forskjellige strender. Her er 10 av våre favoritter.

BADELIV: Algarve-kysten er kjent for sine mange vakre strender. Det er ingen overdrivelse. Foto: Runar Larsen / Magasinet Reiselyst
BADELIV: Algarve-kysten er kjent for sine mange vakre strender. Det er ingen overdrivelse. Foto: Runar Larsen / Magasinet Reiselyst Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

RIA FORMOSA

Fra Faro og østover, nesten helt til Spania, ligger naturvernområdet Ria Formosa som et belte av sand og vann. På grunn av status som beskyttet våtmarks- område, er denne regionen sparsomt utbygd, og et eldorado for både fugletittere og badeløver.

Ta båt fra Tavira eller Olhao (eller andre steder på fastlandet) over tidevannskanalene og ut til permanente sandbanker – som selv midt på sommeren kan by på øde strandliv. Noen av de beste ligger på Faro, på utsiden av Ilha da Culatra, en fem minutters spasertur på bilfrie grusveier fra havnen.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone for første måned. Deretter får du hele 30% rabatt ved hver fornyelse - så lenge du vil.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 69,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer