Alle tre er sikleobjekter, men det er én klar vinner i testen av luksusbiler

De koster det samme, men er helt ulike. En går på diesel, en går på bensin og strøm og en går på ren elektrisitet. Alle er sikleobjekter. Hvilken du velger avhenger trolig av status og hva du vil bli sett i. Men hvilken er egentlig best?

TRE BILER - EN VINNER: Autofil gledet seg stort til å teste luksusbilene Volvo XC60, BMW X3 og Tesla Model X mot hverandre. De er svært forskjellige, og testen ga til slutt en klar vinner. Alle foto: Jamieson Pothecary
TRE BILER - EN VINNER: Autofil gledet seg stort til å teste luksusbilene Volvo XC60, BMW X3 og Tesla Model X mot hverandre. De er svært forskjellige, og testen ga til slutt en klar vinner. Alle foto: Jamieson Pothecary Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Styresmaktene rundt om i verden bedriver morsomme øvelser. Elbilen er fremtiden og i mellomtiden varsles det om både belønning og pisk. Gjerne belønning først og pisk etterpå. Det er ikke lett å vite om det svir eller når det vil gjøre det.

Får dieselbiler lov å kjøre i byen? Får hybridene? Får i det hele tatt elbilene lov? Øker avgiftene på fossilbilene? Hvor mye? Når betaler elbiler merverdiavgift? Hvor lenge får de være i kollektivfeltet? Hvor dyrt blir det å lade i fremtiden? Blir det like dyrt som bensin?

Du kan nå betale med

LES PLUSS i 1 ÅR FOR 99 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.KJØP 12 MND, BETAL FOR 1

1 ÅR

99 kr

(Fornyes til 795,-/år)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer