Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

«Alle» vil ha de nye hybridkongene. Vi kårer den beste

Vi har funnet ut hvor langt Volvo XC90 T8, BMW X5 40e og Mercedes GLE 500e faktisk går på strøm - og reelt bensinforbruk.

JEVN DUELL: Testen av de ladbare hybrid-SUVene Volvo XC90 T8, BMW X5 40e xDrive og Mercedes-Benz GLE 500e viste seg å bli en knalltøff batalje om førsteplassen. Testens taper var et godt stykke unna å kjempe i teten. Foto: Kasper van Wallinga
JEVN DUELL: Testen av de ladbare hybrid-SUVene Volvo XC90 T8, BMW X5 40e xDrive og Mercedes-Benz GLE 500e viste seg å bli en knalltøff batalje om førsteplassen. Testens taper var et godt stykke unna å kjempe i teten. Foto: Kasper van Wallinga Vis mer

Ladbare hybrider som kan kjøres delvis påp strøm, selges med store avgiftsrabatter. Men holder de det de lover i forhold til rekkevidde og forbruk? Bli med når vi avslører fakta om super-SUVene.

Bilbransjens forpliktelser til å redusere CO2-utslippet er årsaken til at stadig flere bilprodusenter lanserer ladbare hybridbiler. Dette er biler som kan kjøres alene på strøm for en kortere strekning inntil en konvensjonell forbrenningsmotor trer inn. Eventuelt kan de to motorene veksle på å gi bilen drivkraft.

Norske avgifter favoriserer denne teknologien og responsen har ikke uteblitt. 896 ladbare hybrider, også kjent som plug-in hybrider, ble registrert i løpet av årets første måned.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?