«Alle» vil ha de nye hybridkongene. Vi kårer den beste

Vi har funnet ut hvor langt Volvo XC90 T8, BMW X5 40e og Mercedes GLE 500e faktisk går på strøm - og reelt bensinforbruk.

JEVN DUELL: Testen av de ladbare hybrid-SUVene Volvo XC90 T8, BMW X5 40e xDrive og Mercedes-Benz GLE 500e viste seg å bli en knalltøff batalje om førsteplassen. Testens taper var et godt stykke unna å kjempe i teten. Foto: Kasper van Wallinga
JEVN DUELL: Testen av de ladbare hybrid-SUVene Volvo XC90 T8, BMW X5 40e xDrive og Mercedes-Benz GLE 500e viste seg å bli en knalltøff batalje om førsteplassen. Testens taper var et godt stykke unna å kjempe i teten. Foto: Kasper van Wallinga Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Ladbare hybrider som kan kjøres delvis påp strøm, selges med store avgiftsrabatter. Men holder de det de lover i forhold til rekkevidde og forbruk? Bli med når vi avslører fakta om super-SUVene.

Bilbransjens forpliktelser til å redusere CO2-utslippet er årsaken til at stadig flere bilprodusenter lanserer ladbare hybridbiler. Dette er biler som kan kjøres alene på strøm for en kortere strekning inntil en konvensjonell forbrenningsmotor trer inn. Eventuelt kan de to motorene veksle på å gi bilen drivkraft.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer