Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

BUP (barne- og ungdomspsykiatri)

«Alt handler om økonomi. Det er helt absurd.»

Ifølge en BUP- psykolog har BUP-kontorene en betalingsmodell som gjør det vanskelig for de ansatte å forlate kontoret og møte barna eller ungdommene der de er.

GIKK LØS PÅ SENGA: Dagbladet har skrevet om en gutt (15) med adferdsproblemer som gikk løs på inventar i sin fortvilelse. Familien er glad for at de til sist fikk innvilget et hjelpetiltak som har gitt dem et nytt liv, etter at det offentlige hjelpetilbudet ikke fungerte. 
Foto: Privat<div><br></div>
GIKK LØS PÅ SENGA: Dagbladet har skrevet om en gutt (15) med adferdsproblemer som gikk løs på inventar i sin fortvilelse. Familien er glad for at de til sist fikk innvilget et hjelpetiltak som har gitt dem et nytt liv, etter at det offentlige hjelpetilbudet ikke fungerte. Foto: Privat

Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Alt handler om økonomi. Det er sånn det er, sier en psykolog ansatt på et BUP-kontor (barne- og ungdomspsykiatri) et sted på Østlandet til Dagbladet.

2. mai skrev Dagbladet om en gutt (15) i Oslo som ikke gikk på skole, ikke pusset tenner og utagerte voldsomt.

Etter tre måneders utredning i helsevesenet, anbefalte det offentlige at 15-åringen skulle flytte fra familien sin og bo på institusjon.

Familien var også nær ved å gi opp, før de fikk et nytt liv ved hjelp fra den private kompetansetjenesten SPISS som stiller opp når det måtte være på døgnet.

- Det er viktig å trå til når det trengs, men BUP og andre instanser jobber ikke etter klokka 16. Det er helt utrolig. Hvorfor skal det være et behov for et privat tilbud som SPISS? uttalte SPISS-rådgiver Dag Gladmann Sørheim.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss

Få tilgang på egne premiumartikler, videodokumentarer, eAvisa og Magasinet.

1 ÅR

KUN I FEBRUAR

100 kr*

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

KJØP 1 ÅR

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 ÅR 100 kr* år. Fornyes automatisk til 795,-/år

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinærpris etter tilbudsperioden (795,-/år) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr måned. Fornyes automatisk til 99,-/måned

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (99,-/måned) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 UKE

PRØV PLUSS

1 kr**

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE 1 kr** uke. Fornyes automatisk til 55,-/uke

**Abonnementet fornyes automatisk til ordinærpris etter tilbudsperioden (55,-uke) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinærpris etter tilbudsperioden (795,-/år). Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • **Abonnementet fornyes automatisk til ordinærpris etter tilbudsperioden (55,-/uke). Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • Øvrige abonnement fornyes automatisk til ordinærpris. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?