- Alt i kjøleskapet er gratis. Jeg fyller på med øl og vin hver dag

Så personlig service at du føler du besøker noen hjemme.

PERSONLIG SERVICE: Hjemmekoselige Eelhouse Bed and Breakfast ligger litt unna sentrum, men samtidig bare ti minutters gange fra alt av interesse i Amsterdam.
PERSONLIG SERVICE: Hjemmekoselige Eelhouse Bed and Breakfast ligger litt unna sentrum, men samtidig bare ti minutters gange fra alt av interesse i Amsterdam. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

• Flere reisesaker på db.no/reise.

AMSTERDAM (Dagbladet Inne og ute): Hotelltesten.

- Alt i kjøleskapet er gratis. Jeg fyller på med øl og vin hver dag, forteller vår vert Jasper.

Dermed er stemningen satt for en avslappende helg i Amsterdam. Jasper har avbrutt vennemiddagen og tatt oss imot seint en torsdag kveld på Eelhouse Bed and Breakfast i Amsterdam.

Etter at han har betalt for taxien vår og tatt oss med opp den stupbratte trappa fra gata, tar han en rundtur i det nyoppussete rommet.

- Når vil dere at jeg kommer med frokosten?

Flunkende ny filial Jasper driver Eelhouse med kjæresten Vera, og det opprinnelige B&B-et deres ligger i bydelen Jordaan, ikke langt fra Eelhouse. Nå har de utvidet med denne flunkende nye filialen for å møte etterspørselen fra tilbakevendende gjester og vennene de har tipset.

Også vi fikk sansen for det som skiller Eelhouse fra et vanlig hotell: Kjøkkenhjørne med mikrobølgeovn og kaffemaskin på rommet, kjøleskap med gratis vann, juice, vin og øl, og en god og sunn frokost som serveres på rommet hver morgen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer