Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Tema

Mer
Min side Logg ut

- Alt i kjøleskapet er gratis. Jeg fyller på med øl og vin hver dag

Så personlig service at du føler du besøker noen hjemme.

PERSONLIG SERVICE: Hjemmekoselige Eelhouse Bed and Breakfast ligger litt unna sentrum, men samtidig bare ti minutters gange fra alt av interesse i Amsterdam.
PERSONLIG SERVICE: Hjemmekoselige Eelhouse Bed and Breakfast ligger litt unna sentrum, men samtidig bare ti minutters gange fra alt av interesse i Amsterdam. Vis mer

• Flere reisesaker på db.no/reise.

AMSTERDAM (Dagbladet Inne og ute): Hotelltesten.

- Alt i kjøleskapet er gratis. Jeg fyller på med øl og vin hver dag, forteller vår vert Jasper.

PAUSE VED KANALEN: Den hjemmekoselige, avslappede følelsen på Eelhouse går hånd i hånd med Amsterdams egen atmosfære.
PAUSE VED KANALEN: Den hjemmekoselige, avslappede følelsen på Eelhouse går hånd i hånd med Amsterdams egen atmosfære. Vis mer

Dermed er stemningen satt for en avslappende helg i Amsterdam. Jasper har avbrutt vennemiddagen og tatt oss imot seint en torsdag kveld på Eelhouse Bed and Breakfast i Amsterdam.

Etter at han har betalt for taxien vår og tatt oss med opp den stupbratte trappa fra gata, tar han en rundtur i det nyoppussete rommet.

- Når vil dere at jeg kommer med frokosten?

Flunkende ny filial Jasper driver Eelhouse med kjæresten Vera, og det opprinnelige B&B-et deres ligger i bydelen Jordaan, ikke langt fra Eelhouse. Nå har de utvidet med denne flunkende nye filialen for å møte etterspørselen fra tilbakevendende gjester og vennene de har tipset.

Også vi fikk sansen for det som skiller Eelhouse fra et vanlig hotell: Kjøkkenhjørne med mikrobølgeovn og kaffemaskin på rommet, kjøleskap med gratis vann, juice, vin og øl, og en god og sunn frokost som serveres på rommet hver morgen.

Ikke minst gjør den personlige servicen at du føler deg som gjest hjemme hos Jasper og Vera.

Hånd i hånd med byatmosfæren Sånn sett passer det godt at Eelhouse ligger nettopp i Amsterdam. Den hjemmekoselige laidback-følelsen på Eelhouse går hånd i hånd med byatmosfæren.

Og når rommet er rent og sengene gode og bløte, har det ikke noe å si at summingen fra gata gir seg litt seint og starter litt tidlig. For beliggenheten er fantastisk!

Midt i «De Negen Straatjes» slipper du unna den verste sentrumskjernen. Samtidig har du ti minutters gange til alt av interesse, både spennende Jordaan og, ja, spennende Red Light District.

I gata finner du mange vintagebutikker og små barer og restauranter (men se opp for lynraske syklister, gata er ikke ei gågate).

Nært og personlig I gangen utenfor rommet skriver Jasper hyggelige beskjeder på ei tavle hver morgen, med dagens værvarsel og tips til aktiviteter.

Hele stedet er nært og personlig.

image: - Alt i kjøleskapet er gratis. Jeg fyller på med øl og vin hver dag

Vi har ikke vanskelig med å forstå hvorfor mange vender tilbake hver gang de tar turen til Amsterdam.

• Her finner du Dagbladets hotelltester.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media