Hjertetransplantasjon:

Amalie (20) fikk nytt hjerte - feirer to fødselsdager i året

- Transplantasjonsdagen er viktigere enn bursdagen.

GODT LIV: Amalie Sylte Vik fra
 Tomrefjord ble født med alvorlige hjerteproblemer. Hun var bare 14 år gammel da hun fikk et nytt hjerte - og ble frisk! Foto: Morten Eik og privat
GODT LIV: Amalie Sylte Vik fra  Tomrefjord ble født med alvorlige hjerteproblemer. Hun var bare 14 år gammel da hun fikk et nytt hjerte - og ble frisk!
Foto: Morten Eik og privat
Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Amalie Sylte Vik (20) fra Tomrefjord i Møre og Romsdal er født med en alvorlig hjertefeil. Hun kjempet for livet gjennom hele barndommen og fikk nytt liv med nytt hjerte da hun var bare 14 år gammel.

Siden har hun feiret to fødselsdager i året. Den ene er dagen hun kom til verden, den andre er dagen hun fikk livet i gave.

- Transplantasjonsdagen er viktigere enn bursdagen. Det var dagen alt endret seg. Fra å være syk og avhengig av rullestol kunne jeg endelig leve, sier 20-åringen.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer