- Amerikanske cruise-turister kan ikke få nok av Norge

Og på Disney-cruise er barna i sentrum.

Her kan du ta vannsklie som går utenfor selve skipssiden på Disney Magic.                                                        Foto: Disney Magic
Her kan du ta vannsklie som går utenfor selve skipssiden på Disney Magic.                                                        Foto: Disney Magic Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Glem det du trodde om at cruise ikke er barnevennlig. For når har leserne av Condé Nast Traveler kåret familievennlige Disney Cruise til årets beste cruiserederi. Dermed slår familiecruisene ut de tradisjonelle cruisene med kun middelaldrede passasjerer om bord.

De to siste årene har rederiet også seilt til Norge. Og da animasjonsfilmen "Frost" ble lansert, med sterk sceneinspirasjon fra Norge, ble det laget egne aktiviteter i land som var knyttet til scener fra filmen. Både rundt vikinger, stavkirker og naturopplevelser.

Drømmen om Norge

- De amerikanske gjestene kan ikke få nok av den norske naturen. De elsker den, sier Nathalie Bailey, cruisedirektør i Disney.

Disney har har flere ulike cruise til Norge i 2017. Ett av dem, et åttedagers cruise starter 4. juni i København. Og skal innom Stavanger, Ålesund. Geiranger og Bergen før retur til Danmark.

Den 28. juni starter et annet cruise som innbefatter norske fjorder. Det starter i Dover og går via Stavanger og Ålesund, deretter via to stopp på Island og tilbake til Storbritannia.Disney Magic, som skal brukes på disse seilasene, har store leke- og læreområder for barn. Og glem det du kjenner fra danskebåter og andre cruiseskip. Her er familieopplevelser, - revyer, -kino og -restauranter på plass. Og servitørene har sine faste familier de skal servere, slik at de vet om barnet ditt liker fisk, vil ha ketchup på alle middager - eller elsker sushi. Både om bord og i land er det egne barne- og familieaktiviteter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer