Aner fred og ingen fare når en flokk asiatiske turister plutselig dukker opp i hagen

- Det kom flere og flere, og til slutt var det en hel gjeng.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Flere reisesaker på db.no/reise.

(Dagbladet): - Først så vi at det kom folk gående langs veien, og at de stoppet opp og filmet og tok bilder bak noen busker, sier Helene Nævra til Dagbladet.

Mandag ante hun og venninna Runa Lillegrend fred og ingen fare, da de satt og drakk kaffe mens ungene Sander Altmann Lillegrend og Sander Nævra Røberg lekte på trampolinen i hagen.

<strong>FASCINERT AV TRAMPOLINEN:</strong> Først samlet turistene seg rundt trampolinen for å ta bilde av ungene som gjorde kunster.

- De klappet og jublet, og var tydelig imponerte. Ungene syntes det var veldig stas og lagde litt ekstra show, sier Helene Nævra. Foto: HELENE NÆVRA
FASCINERT AV TRAMPOLINEN: Først samlet turistene seg rundt trampolinen for å ta bilde av ungene som gjorde kunster. - De klappet og jublet, og var tydelig imponerte. Ungene syntes det var veldig stas og lagde litt ekstra show, sier Helene Nævra. Foto: HELENE NÆVRA Vis mer

Før de visste ordet av det var de brått en av Altas store turistattraksjoner, da rundt 30 asiatiske turister invaderte hagen med hvert sitt kamera for å forevige dagliglivet til familien.

- Det kom flere og flere, og til slutt var det en hel gjeng, humrer Nævra.

Både Altaposten og NRK Nordnytt har skrevet om saken.

Trampolinekunster Først samlet turistene seg rundt trampolinen for å ta bilde av ungene som gjorde kunster.

<strong>LER AV EPISODEN:</strong> 
- Jeg har vært turist selv også, og synes det er spennende å se hvordan andre har det. Men jeg har ikke gått inn i noens hager altså, sier Helene Nævra. Foto: PRIVAT
LER AV EPISODEN: - Jeg har vært turist selv også, og synes det er spennende å se hvordan andre har det. Men jeg har ikke gått inn i noens hager altså, sier Helene Nævra. Foto: PRIVAT Vis mer

- De klappet og jublet, og var tydelig imponerte. Ungene synes det var veldig stas og lagde litt ekstra show, forteller hun.

Deretter ble kameralinsene rettet mot barna på to og fire som lekte på verandaen.

- Vi voksne gikk ut da det kom så mange. De hilste på oss og spurte om det var greit at de tok bilder. Vi sa det var det greit, og så fortalte de at de skulle til Nordkapp dagen etter.

Filmet hverandre - Det ble litt komisk til slutt, da vi sto og filmet hverandre, sier Nævra.

Hun tar opptrinnet med stor ro, og ler av det hele:

- Jeg har vært turist selv også, og synes det er spennende å se hvordan andre har det. Men jeg har ikke gått inn i noens hager altså, avslutter hun.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer