Anette (25) er redd for å gå glipp av pensjon. Her er tjuvstarten på gullpensjonen

I år kan ungdom tjene over 70 000 kroner uten å betale et rødt øre i skatt - og i tillegg få en pensjonsgevinst på 12 600 kroner.

Jobber for pensjon:   Anette Krogvold Melby (25) jobber det hun kan ved siden av studiene, vil gjerne tjene seg opp litt pensjon. Her i Cubus på Jessheim storsenter.
Jobber for pensjon: Anette Krogvold Melby (25) jobber det hun kan ved siden av studiene, vil gjerne tjene seg opp litt pensjon. Her i Cubus på Jessheim storsenter. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Anette Krogvold Melby (25) synes det er deilig å slippe å skatte av pengene hun tjener. Men hun skulle gjerne opparbeidet seg mer pensjon.   — Studiene tar mye tid og jeg må prioritere å bli ferdig på normert tid. I og med at jeg nesten er 30 år når jeg er ferdig med studiene, har jeg tenkt mye på at jeg går glipp av en del pensjon, sier 25-åringen.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone for første måned. Deretter får du hele 30% rabatt ved hver fornyelse - så lenge du vil.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 69,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer