Du leser nå Dagbladet Pluss

Ann-Peggy mistet eldstesønnen i selvmord

Da Ann-Peggys sønn tok livet sitt, knapt 22 år gammel, valgte hun åpenhet. Gjennom å ta vare på seg selv kan hun være der for sine fire andre barn – og for andre i sorg.

VÅGER ÅPENHET: For
Ann-Peggy har det å våge
åpenhet hjulpet henne i sorgen. Foto: Ingun A. Mæhlum
VÅGER ÅPENHET: For Ann-Peggy har det å våge åpenhet hjulpet henne i sorgen. Foto: Ingun A. MæhlumVis mer

Lilla bil, rosa genser, levende ansikt, glad stemme. Det er ingenting i det ytre som røper at Ann-Peggy Nordberg (44) fra Tromsø bærer på en dyp sorg. Men bak alle fargene ligger erfa­ringer som ingen forelder er forunt:

I forfjor valgte eldste­sønnen hennes, Aleksander, å ta livet sitt. To dager før han skulle ha fylt 22 år.

Skyene på himmelen over Tromsø glir stille, men stødig framover. Skapt av vann, av regn og kanskje noen tårer, men likevel så lette. På vei, mot det som kommer, det som venter.

Like lett var det ikke for Aleksander, minnes mamma Ann-Peggy. Da sønnen var 11 år, falt han ned fra en ribbevegg og skadet begge hælene. Til tross for mange og lange forsøk på å finne en løsning, gikk smertene etter fallet aldri over. Det var særlig ryggen det gikk ut over.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

6 MÅNEDER*

UT ÅRET

60 kr

(0,33 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER* 60 kr per 6 måneder. 0,33 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (449 kr/6 månader) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 UKE*

PRØVEPERIODE

0 kr

(0 kr per dag)

KJØP 1 UKE*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE* 0 kr per 1 uke. 0 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (55 kr/uke) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr per 1 måned. 3,33 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,76 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,76 kr per dag.

Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (449,-/6 måneder; 55,-/uke)
  • Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.