UTFORSKENDE: Anna Jönsson (55) og Cliff Bengtsson (49) deler preferansen for utendørssex. Nå skal de for første gang på sexfestival sammen. Foto: SARA STRANDLUND / EXPRESSEN
UTFORSKENDE: Anna Jönsson (55) og Cliff Bengtsson (49) deler preferansen for utendørssex. Nå skal de for første gang på sexfestival sammen. Foto: SARA STRANDLUND / EXPRESSENVis mer

Anna (55) og Cliff (49) har helst sex utendørs

- Vi foretrekker å kjenne vinden suse.

(Expressen): Anna Jönsson (55) og Cliff Bengtsson (49) møttes i forbindelse med festivalen Sexsibility i fjor. Nå i august skal de for første gang delta på en liknende festival som par.

Sommeren er uten tvil blitt ei spesiell tid for sex, og paret passer gjerne på å nyte seksuell aktivitet i skog og mark.

- Vi foretrekker å ha det utendørs og kjenne vinden suse, sier Anna til Expressen.

Hun liker hvordan varmen forandrer seksualiteten, og innbyr til mer nakenhet.

- Det er vel fantastisk? Det blir jo mer om sommeren. Det er mer nakent, mer avslappet.

Uten innsyn Anna og Cliff har vært sammen i ett år, og om sommeren møtes de gjerne utendørs.

- Absolutt! Vi bor fantastisk til ute på landet, med en stor hage uten innsyn. Så da er vi sikret. Jeg er ikke så glad i å vise meg fram, og vil være skjermet, sier Anna.

Hun har prøvd skogen, men den er «risikabel».

- Der er det masse maur. De venter til man har lagt seg til og koser seg. Så går de til angrep!

Nei, da er sommerens virkelige høydepunkt heller seksualitetsfestivalen The Joyride Experience i Skåne. I løpet av fem dager telter likesinnede og går på workshoper der seksualiteten blir en del av livet. Anna har vært på liknende tilstelninger flere ganger før - men dette blir første gang hun drar med en partner.

- Det er helt klart en utfordring i det - å slippe hverandre fri. At man ikke hele tida skal måtte ta hensyn eller spørre om det er greit om jeg går på denne workshopen eller ikke, sier hun.

Ser fram til øyeblikket Samtidig ser Anna ekstra mye fram til øyeblikk hvor man kan fordype forholdet til partneren.

- I fjor var det en berøringsmetode, og da gjorde man det med partneren, som man hadde med seg på alle trinn. Det blir ekstra heftig når man er flere par i ett rom, for da blir hele energien forsterket, sier hun.

- Blir det mer sex disse dagene?

- Hvis man tenner på partneren, er det klart at man har sex med hverandre. Man venter ikke til man kommer hjem. Men det er ikke mer penetrerende sex enn ellers. Det er mer berøring, nærhet og møter på et annet plan.

- Så hvordan er stemningen?

- Det er noe man må oppleve. Ofte drar folk dit for å få fri sex. Man tror folk har sex i hvert hjørne. Det er klart folk har sex, men det er ikke på det nivået i det hele tatt. Det er mer hjerte. En seksualitet som er på et annet nivå enn det vanlige knullet. Jeg håper flere tør å prøve.