Reiseliv

Anne Marit rakk å passere førti før hun reiste til Lanzarote. Så reiste hun tilbake igjen og igjen

Lanzarote er en liten boble i verden, en søt lykkepille som inspirerer.

Lengsel: På kalde, våte dager i Bergen kjenner jeg at lengselen etter solen og de gode energiene på Lanzarote river i meg. Alle foto: NTB Scanpix og Anne Marit Hjelme
Lengsel: På kalde, våte dager i Bergen kjenner jeg at lengselen etter solen og de gode energiene på Lanzarote river i meg. Alle foto: NTB Scanpix og Anne Marit Hjelme Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Jeg hadde vært på leting i mange år og visste i mitt indre hva jeg var på jakt etter. En atmosfære. Noe estetisk vakkert som inspirerer og som beroliger, en øy omgitt av blått hav, et hvitt hus innhyllet i fred. Lanzarote er et slikt sted for meg.

Lanzarote er en av Kanariøyene utenfor den afrikanske kysten. Øya har vært et kjært turiststed for reiseglade nordmenn gjennom mer enn tredve år, så mange charterturister forbinder både grisefester og ullturer med denne golde vulkanøya. Men ikke jeg.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer