Oslo Lufthavn

Åpner for at «skrekkens terminal» kan bli permanent

Terminalen skulle være midlertidig.

KAN BLI PERMANENT: Denne terminalen ble åpnet for seks år siden og planen var at den skulle brukes fram til 2017. Nå kan den bli permanent. Foto: Avinor
KAN BLI PERMANENT: Denne terminalen ble åpnet for seks år siden og planen var at den skulle brukes fram til 2017. Nå kan den bli permanent. Foto: Avinor Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Pir Syd på Oslo Lufthavn skulle egentlig bare være midlertidig for å sikre plass til mange nok fly i påvente av at utbyggingen av hovedterminalen skulle bli ferdig i 2017, men nå åpnes det for at terminalen kan bli permanent, skriver reisenettstedet Flysmart24.no.

Siden terminalen ble åpnet, har den fått mye kritikk for at man må bruke lang tid på å gå fra sikkerhetskontrollen til gaten. I tillegg var det ikke kafeer eller kiosker der. Ifølge nettstedet ble den kalt «skrekkens terminal».

Oslo Lufthavn skal nå være i samtaler med Ullensaker kommune om å gjøre terminalen permanent, ifølge nettstedet.

Vil ikke bekrefte

Kommunikasjonsrådgiver Lasse A. Vangstein ved Oslo Lufthavn sier at de ennå ikke har bestemt framtida til terminalbygget.

- Det er foreløpig ikke tatt en avgjørelse rundt framtida til Pir Syd. Vi jobber med planer for videre bruk. Vi kommer tilbake når det er mer å melde, sier Vangstein til Dagbladet.

Hensikten med å bygge den ekstra terminalen var også å slippe å busse passasjerene til flyene. Planen var at terminalen skulle brukes fram til 2017.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer