Du leser nå Dagbladet Pluss
BARNA INGEN VILLE HA: Da barnevernet så at ingen fosterhjem ville ta imot unge overgripere, startet Rune Vegrim (t.v.) og Tone Benedikte Hunskaar (t.h.) et nytt kurs. Eva (med ryggen til) og ektemannen Lars er ett av parene som har åpnet hjemmet for en av guttene med problematisk seksuell adferd. Foto: Lars Eivind Bones
BARNA INGEN VILLE HA: Da barnevernet så at ingen fosterhjem ville ta imot unge overgripere, startet Rune Vegrim (t.v.) og Tone Benedikte Hunskaar (t.h.) et nytt kurs. Eva (med ryggen til) og ektemannen Lars er ett av parene som har åpnet hjemmet for en av guttene med problematisk seksuell adferd. Foto: Lars Eivind Bones Vis mer

Åpnet hjemmet for seksualovergriperen Daniel (9)

Han var ett av barna ingen ville ha. En ung gutt som har forgrepet seg seksuelt på andre barn. Men Eva og Lars har påtatt seg omsorgen for Daniel, og lært seg kunsten å elske en overgriper.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Utenfor huset i en fredelig gate et sted på Østlandet ligger en fotball. Ved siden av den igjen - en liten, grønn sykkel. Det dufter nystekte kaker inne fra kjøkkenet til ekteparet Eva og Lars.

I snart ett år har den hyggelige eneboligen vært hjemmet til ti år gamle Daniel. Han er ett av barnevernsbarna som ingen familier ville ha, eller våget å ta omsorgen for:

Prøv Pluss for 1 krone

Få tilgang på egne premiumartikler, videodokumentarer, eAvisa og Magasinet.

PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer