Åpnet hjemmet for seksualovergriperen Daniel (9)

Han var ett av barna ingen ville ha. En ung gutt som har forgrepet seg seksuelt på andre barn. Men Eva og Lars har påtatt seg omsorgen for Daniel, og lært seg kunsten å elske en overgriper.

BARNA INGEN VILLE HA: Da barnevernet så at ingen fosterhjem ville ta imot unge overgripere, startet Rune Vegrim (t.v.) og Tone Benedikte Hunskaar (t.h.) et nytt kurs. Eva (med ryggen til) og ektemannen Lars er ett av parene som har åpnet hjemmet for en av guttene med problematisk seksuell adferd. Foto: Lars Eivind Bones
BARNA INGEN VILLE HA: Da barnevernet så at ingen fosterhjem ville ta imot unge overgripere, startet Rune Vegrim (t.v.) og Tone Benedikte Hunskaar (t.h.) et nytt kurs. Eva (med ryggen til) og ektemannen Lars er ett av parene som har åpnet hjemmet for en av guttene med problematisk seksuell adferd. Foto: Lars Eivind Bones Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Utenfor huset i en fredelig gate et sted på Østlandet ligger en fotball. Ved siden av den igjen - en liten, grønn sykkel. Det dufter nystekte kaker inne fra kjøkkenet til ekteparet Eva og Lars.

I snart ett år har den hyggelige eneboligen vært hjemmet til ti år gamle Daniel. Han er ett av barnevernsbarna som ingen familier ville ha, eller våget å ta omsorgen for:

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer