Appen som sparer deg for datatrafikk

Kjekt Mac-program for deg som ofte er på farten.

KJEKK PÅ TUR: Med Tripmode kan du enkelt velge hvilke Mac-programmer som skal ha tilgang til internett. Foto: TRIPMODE
KJEKK PÅ TUR: Med Tripmode kan du enkelt velge hvilke Mac-programmer som skal ha tilgang til internett. Foto: TRIPMODE Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Dinside.no: Det er ikke overalt man har tilgang til internett, men heldigvis kan de fleste mobiltelefoner i dag settes opp som et trådløst tilgangspunkt, slik at man kan koble seg til telefonen fra PC-en og dermed surfe via mobilnettet.

NYTTIGE GUIDER:• Slik deler du internett på Android • Slik deler du internett på iPhone • Slik deler du internett på Windows Phone

Men pass på: Kan bruke mye data En utfordring med denne løsningen er imidlertid at de fleste har en begrenset mengde mobildata i måneden, og at det fort kan bli dyrt å overskride grensen.

Særlig hvis du er i utlandet.

Det fikk en kollega erfare på utenlandstur forleden dag, der hun var nødt til å bruke nettet litt fra PC-en og delte nettilgang fra telefonen. Med e-postsynkronisering og andre bakgrunnstjenester kjørende, økte mobilregningen med en snau tusenlapp på ganske kort tid.

LES OGSÅ: Ti tips for lavere mobilregning i utlandet

Velg appene som får bruke data Tripmode er en kjekk OS X-app i så måte. Den kjører fra menylinja og lar deg enkelt velge hvilke programmer som skal få lov til å bruke nettet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.