Appene alle studenter bør ha

Disse nettbrett-appene er helt uunværlige.

EFFEKTIVT: Et nettbrett kan være et effektivt hjelpemiddel i tillegg til en bærbar PC. Ta notater, sjekk timeplaner, chat, Skype og send e-poster på en kjapp og effektiv måte. Dreamstime
EFFEKTIVT: Et nettbrett kan være et effektivt hjelpemiddel i tillegg til en bærbar PC. Ta notater, sjekk timeplaner, chat, Skype og send e-poster på en kjapp og effektiv måte. Dreamstime Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Etter noen herlige sommermåneder er hverdagen i full anmarsj for tusenvis av studenter. Det er på tide å forberede seg - sett av noen minutter til å bli oppdatert på hva som er essensielt om du skal kjøpe ny PC.

Du har også veldig mye igjen for å å installere noen nyttige apper på nettbrettet.

De fleste med smartmobil har alt stappet mobilen fulle av mer eller mindre nyttige apper. Som student kan et nettbrett være et nyttig verktøy.

Her har vi samlet et knippe apper som kan gjøre livet litt lettere for deg som har iPad eller et Android-nettbrett.

Evernote En flittig student tar massevis av notater. Det finnes et vell av notat-apper for både Android-nettbrett og iPad.

Evernote er etter vår mening er den desidert beste notat-appen i dag. Her får du god oversikt, bra redigeringsmuligheter og ellers alt du trenger for å lage skikkelige notater.

Det som hever denne appen et hakk over konkurrentene er at den kan brukes på tvers av alle plattformer, og byr på særdeles sømløs synkronisering. Her er det bare å opprette et notat på nettbrettet ditt, så ligger det klart og venter når du starter programvaren på PC-en hjemme - og vice versa. Genialt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer