Du leser nå Dagbladet Pluss
- IKKE BEKYMRET: - Jeg har ikke lån, bor på gård og har en godt betalt jobb i kommunen, så jeg er ikke bekymret for egen del for økonomien neste år, sier Lisa Alvestad (30). Dylan Miller (24) fra Nederland ser ikke bort ifra at det blir aktuelt å søke jobb i Norge hvis ekspertene har rett i at jobbmarkedet bedrer seg.
 Foto: Kristin Svorte
- IKKE BEKYMRET: - Jeg har ikke lån, bor på gård og har en godt betalt jobb i kommunen, så jeg er ikke bekymret for egen del for økonomien neste år, sier Lisa Alvestad (30). Dylan Miller (24) fra Nederland ser ikke bort ifra at det blir aktuelt å søke jobb i Norge hvis ekspertene har rett i at jobbmarkedet bedrer seg. Foto: Kristin Svorte Vis mer

Arbeid, bolig og økonomi: Slik blir din økonomi i 2018

Neste år blir det lettere å få jobb – i nær sagt alle bransjer. Men ikke ha for store forhåpninger til at lønna øker.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Thina Saltvedt, oljeanalytiker Nordea Markets:- Oljeprisen har kommet betydelig opp gjennom året og ligger nå på over 60 dollar fatet. Det gir mer optimistiske utsikter for oljemarkedet. Dette viser at tiltakene fra OPEC om å innsnevre oljeproduksjonen det siste året har gitt resultater. Likevel tror jeg ikke at prisen vil fly i taket i løpet av 2018. Når oljeprisen er såpass høy, vil prosjekter rundt om i verden se mer lønnsomme ut. Det ventes også at USA vil sette i gang mer produksjon av skiferolje.

Prøv Pluss for 1 krone

Få tilgang på egne premiumartikler, videodokumentarer, eAvisa og Magasinet.

PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer