Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Tema

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Årets beste seniorbiler over og under 325.000

Bilen gjør oss mindre isolerte og mer sosiale. Her er seniorbilfavorittene - kåret av bladet «Vi over 60».

POPULÆRE BILER: BMW X1 og Kia Niro gjorde det skarpt i bladet «Vi over 60» sin kåring av beste seniorbiler i to forskjellige prisklasser. Les alt om kåringen i denne plussartikkelen. Foto: Frank Williksen
POPULÆRE BILER: BMW X1 og Kia Niro gjorde det skarpt i bladet «Vi over 60» sin kåring av beste seniorbiler i to forskjellige prisklasser. Les alt om kåringen i denne plussartikkelen. Foto: Frank Williksen Vis mer

Det finnes i dagens marked mange modeller som på en ypperlig måte møter kravene til en god seniorbil. Dette har blant annet sammenheng med den økende interessen for SUV- og crossover-modeller, biler med god høyde, god sikt og god plass som fellesnevnere.

Dette er hytteliv- og fritidsvennlige biler, noe som også gjør dem interessante for yngre kjøpegrupper. Tilfanget av modeller for vår kåring er blitt større og større.

I år var det nødvendig med en prekvalifisering for å velge ut et overkommelig antall modeller til finalen. Dette ble gjort i samarbeid med bilimportørene, og vi endte med 15 modeller for testing.

Om du savner en bestemt modell, kan det ha sammenheng med nært forestående modellskifte. I noen få tilfeller ønsket importøren ikke å «identifisere en bestemt modell med en eldre kjøpegruppe». Litt pussig med tanke på hvor mange nye biler som kjøpes av oss over 60.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

1 UKE

PRØV PLUSS

1 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE 1 kr Fornyes automatisk til 55,-/uke

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (55,-/uke) etter tilbudsperioden. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr Fornyes automatisk til 99,-/måned

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (99,-/måned) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 ÅR

LES LENGRE - BETAL MINDRE

795 kr

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

KJØP 1 ÅR

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 ÅR 795 kr Fornyes automatisk til 795,-/år

Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (795,-/år) etter tilbudsperioden når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?