SJEKKEAPPEN: Appen Tinder er noe av det heteste på sjekkefronten om dagen. Foto: COLOURBOX
SJEKKEAPPEN: Appen Tinder er noe av det heteste på sjekkefronten om dagen. Foto: COLOURBOXVis mer

Årets heteste sex- og sjekketrender

- Styr unna appen Tinder om du har kjærlighetssorg, er uerfaren eller lett lar deg rive med!

Har du allerede abonnement?   Logg inn

(Dagbladet): Behovet for nye måter å sjekke på, ser aldri ut til å bli mettet. Det nyeste tilskuddet på sjekkefronten er den mye omtalte sjekkeappen Tinder.

TIPS TIL TINDER-BRUKEREN • Kate Elin Søylands tips:Bilder: Velg nye og naturlige bilder på din profil. Glem photoshop! Mange har ødelagt første date fordi bildet ikke stemmer overens med virkeligheten.Vær ærlig: Finn ut av dine behov. Bruker du Tinder for å utvide nettverket, finne en å ha sex med eller for å finne en kjæreste? Vær ærlig på hvem du er og hva du søker. Husk at det er mennesker bak profilene du ser.Lær av feil: Gå gjennom din datinghistorie før du avtaler å møte noen. Finn ut hva som har ødelagt datene dine tidligere. Prater du for mye? Blir du i overkant flørtete eller saksorientert? Lær av tidligere feil.Date flere personer: Da er det lettere å kjenne hvem du blir mest tiltrukket av, hvem du har det artigst sammen med og hvem du slapper best av med.Husk tålmodighet: Ikke sett livet på vent fordi du dater. Da kan datingprosessen fort bli en stressfaktor.Prioriter: Bestem hvor mye tid du vil sette av til Tinder og prioriter en innholdsrik fritid. Da unngår du å bli gretten og irritabel når den rette virker umulig å finne.Ha det gøy: Ikke stress. Det gjør også deg mer avslappet og attraktiv.Avvis useriøse kontakter: Bruk tida på folk som er interessante og gir deg energi.• Eva Trytis tips: Første møte: Hvis du bestemmer deg for å møte en du har snakket med på Tinder, møt hverandre i offentlighet. La gjerne en venn følge med i tilfelle daten skulle utvikle seg i en retning du ikke ønsker.Lureri: Husk at folk ikke nødvendigvis er den personen de utgir seg for å være.Vær edru: Styr unna alkohol ved første møte.

- Jeg tenker at Tinder kan være bra om du bruker det på rett måte. Det geniale med appen er at du kan møte en rekke personer som befinner seg i samme området som deg, du sikres en form for anonymitet og den er enkel å bruke. Du trenger ikke bruke mye tid på å komponere en sjekkeprofil, sier samlivsekspert Kate Elin Søyland ved Åpen Dialog i Sandnes.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Alle abonnement fornyes automatisk når perioden utløper, men det er ingen bindingstid.
  • Fornyelse skjer til ordinære priser.
  • Du kan si det opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn