PERFEKT TIL CHAMPAGNE: Arne Brimi lager gode smaker som passer til champagne. Dette er carpaccio av reinsdyr med andelever og friterte grønnsaker. Foto: METTE MØLLER
PERFEKT TIL CHAMPAGNE: Arne Brimi lager gode smaker som passer til champagne. Dette er carpaccio av reinsdyr med andelever og friterte grønnsaker. Foto: METTE MØLLERVis mer

Arne Brimis tips til nyttårsmaten

- Det skal ikke være stress å ha gjester.

• Her finner du flere oppskrifter fra Arne Brimi.

FREDAGSKOKK: Dagbladets matekspert Arne Brimi har vunnet stor anerkjennelse for sin kokkekunst og har gitt ut flere bøker. Han driver nå stedet Vianvang (senter for matkultur) i Vågå i Oppland. Foto: METTE MØLLER Vis mer

(Dagbladet Endelig fredag): Små smakebiter av gode råvarer og bobler i glasset, gir en super start på nyttårsfesten.

Og lager du mange nok, blir de små smakene et nydelig festmåltid.

Tynne skiver roastbiff av kalv, tartar av gravet ørret og reinsdyrcarpaccio med stekt andelever, er blant det som står på årets siste meny fra Arne Brimi. Han liker å servere mat som kan lages i god tid før gjestene kommer.

Dagbladet Pluss – de beste historiene

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet på PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.
  • Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris, og løper til du sier opp.
  • Ordinære priser: Uke kr 45,- Måned kr 79,- Kvartal kr 199,- År kr 729,-

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn