Arne Brimis tips til nyttårsmaten

- Det skal ikke være stress å ha gjester.

PERFEKT TIL CHAMPAGNE: Arne Brimi lager gode smaker som passer til champagne. Dette er carpaccio av reinsdyr med andelever og friterte grønnsaker. Foto: METTE MØLLER
PERFEKT TIL CHAMPAGNE: Arne Brimi lager gode smaker som passer til champagne. Dette er carpaccio av reinsdyr med andelever og friterte grønnsaker. Foto: METTE MØLLER Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Her finner du flere oppskrifter fra Arne Brimi.

(Dagbladet Endelig fredag): Små smakebiter av gode råvarer og bobler i glasset, gir en super start på nyttårsfesten.

Og lager du mange nok, blir de små smakene et nydelig festmåltid.

Tynne skiver roastbiff av kalv, tartar av gravet ørret og reinsdyrcarpaccio med stekt andelever, er blant det som står på årets siste meny fra Arne Brimi. Han liker å servere mat som kan lages i god tid før gjestene kommer.

Gjør et sommerkupp på Dagbladet Pluss

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Sommerkupp: Spar 80 % på kvartalsabonnement!

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer. Få full tilgang ved å abonnere på Dagbladet Pluss. Akkurat nå får du 80 % rabatt på kvartalsabonnement.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

99,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)
Sommerkupp - 80 % rabatt!

49,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

795,-

1 år

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer