PERFEKT TIL CHAMPAGNE: Arne Brimi lager gode smaker som passer til champagne. Dette er carpaccio av reinsdyr med andelever og friterte grønnsaker. Foto: METTE MØLLER
PERFEKT TIL CHAMPAGNE: Arne Brimi lager gode smaker som passer til champagne. Dette er carpaccio av reinsdyr med andelever og friterte grønnsaker. Foto: METTE MØLLERVis mer

Arne Brimis tips til nyttårsmaten

- Det skal ikke være stress å ha gjester.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

• Her finner du flere oppskrifter fra Arne Brimi.

(Dagbladet Endelig fredag): Små smakebiter av gode råvarer og bobler i glasset, gir en super start på nyttårsfesten.

Og lager du mange nok, blir de små smakene et nydelig festmåltid.

Tynne skiver roastbiff av kalv, tartar av gravet ørret og reinsdyrcarpaccio med stekt andelever, er blant det som står på årets siste meny fra Arne Brimi. Han liker å servere mat som kan lages i god tid før gjestene kommer.

- Det skal ikke være stress å ha gjester. Lag maten ferdig på forhånd, sats på enkle og krystallklare smaker - og bruk tid på å velge gode råvarer, råder Brimi. Han er i gang med å vende sammen en fristende tartar med deilig, gravet ørret. En råvare kokken er svært glad i.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Alle abonnement fornyes automatisk når perioden utløper, men det er ingen bindingstid.
  • Fornyelse skjer til ordinære priser.(*Ukepris er 55 kr/uke)
  • Du kan si det opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn