Aromaer av solbær, kamfer, krydder, kaffe og sjokolade gjør Shirazvinene til Australias beste

Australia har masse å by på i kvalitetssegmentet.

MASKINPLUKKING: Denne kjempen av en drueplukkemaskin finner du påPadthaway i South Australia. Foto: NTB Scanpix
MASKINPLUKKING: Denne kjempen av en drueplukkemaskin finner du påPadthaway i South Australia. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Australia er verdens fjerde største eksportør av vin med rundt 750 millioner liter årlig. Her hjemme kommer dette godt til syne i det billigere segmentet hos Vinmonopolet. Fruktdrevne ukompliserte australske viner finnes i hopetall, men Australia har også masse å by på i kvalitetssegmentet. I alle Australias regioner produseres det vin, men det er de kjøligere sørlige områdene som er mest interessant når det kommer til kvalitet. Western Australia, Victoria, New South Wales, South Australia og Tasmania har alle sine spesialiteter og egenart på lik linje med europeiske vinområder.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer