Aston Martin fornyer

Ny plattform, nye motorer, tett samarbeid med Mercedes-AMG: Aston Martin står foran en ny epoke.

NYE TIDER: Dette er superluksus-sedanen Aston Martin Lagonda. Lite igjen av DB9-designen her... Foto: ZAGATO
NYE TIDER: Dette er superluksus-sedanen Aston Martin Lagonda. Lite igjen av DB9-designen her... Foto: ZAGATO Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Dinside Omsider fikk Aston Martin en ny sjef - og det er ingen ringere enn Andrew Palmer, hentet fra Nissan, som erstatter Ulrich Bez, som har «regjert» siden Aston Martin ble uavhengige fra Ford.

Nytt og mere nytt Det går på alle måter mot en ny tid for den ærverdige britiske sports- og luksusbilprodusenten Aston Martin. I april i år annonserte de at det skal komme en helt ny generasjon modeller. Og det er «helt ny» som er det viktige her. Det innebærer nemlig at de kommende modellene vil være basert på helt nye arkitektur, som medfører utviklingen av en ny produktplattform.

14 år på samme basis Alle som har fulgt Astons historie kan se at det var på tide med fornyelse på dette område, da dagens modeller fortsatt i bunn og grunn er basert på plattformen som ble introdusert med Aston Martin Vanquish av første generasjon - for 14 år siden.

Men den eksklusive briten har levd godt på sin vakre design - som har nådd en uvanlig stor grad av oppslutning i bilverdenen.

Allerede i dag kommer det signaler om fornyelse også på design-nivå. Det er jo grenser for hvor lenge man kan leve på Henrik Fiskers ny-klassiske design som ble introdusert med DB9.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer