- Her lukter det kullgrill, sa Fredag etter å ha kommet innenfor døra til Illegal Burgers forholdsvis nyåpnede filial på Grünerløkka.
- Det er trøkk her også.
Det illegale burgereventyret startet i Møllergata for seks år siden, i et bitte lite lokale, der køen ofte materialiserer seg før åpningstid og der burgerne karakteriseres som noen av byens beste.
I oktober åpnet en ny restaurant, i et langt større lokale.
- Det ser ut som de har tatt med seg populariteten, ja, svarte Robinson og stilte seg foran baren i håp om å få kontakt med en servitør og at et bord snart skulle bli ledig.
Det var lørdag ettermiddag rett før jul, og folk i alle aldrer, med og uten handleposer, inntok burgere ved hvert et bord.
Det første skulle vise seg å ta tid, servitørene var ikke nevneverdig opptatt av å se kundene, men etter hvert ble et bord ledig, menyen kunne granskes, og mat bestilles i baren.Spiseguiden: Robinson & Fredag
Burger, burger, burger Og hvis noen er i tvil, det er burgere det går i. Og bare burgere.
Ti forskjellige på menyen. Eller egentlig er det tretti, i og med at alle kommer i tre valgmuligheter: okse, fisk eller vegetar.
Les artikkelen gratis
Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.
Gå til innlogging medVi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.
Vi bryr oss om ditt personvern
Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.
Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger