Åtte kanonkjøp til under 130 000

De ideelle bruktbilene til familien.

Peugeot 407: Rommelig familiestasjonsvogn fra Peugeot med god kjørekomfort og nøysomme dieselmotorer. Foto: Peugeot
Peugeot 407: Rommelig familiestasjonsvogn fra Peugeot med god kjørekomfort og nøysomme dieselmotorer. Foto: Peugeot Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Vi har tatt utgangspunkt i bruktbiler som har gode resultater i bruktbilstatistikken fra tyske Dekra. Firmaet utarbeider bruktbilstatistikk på grunnlag av 15 millioner kjøretøykontroller i Tyskland.

Modellene i vårt utvalg kan vise til gode resultater hos Dekra. Vi har funnet frem til biler med som det finnes et relativt bra utvalg av i bruktmarkedet. Det er også biler som har gjort det godt i våre nybil- og sammenligningstester. da de var nye. Pristaket er satt til 130 000 kroner og kjørelengden ligger fra ca. 40-200 000 kilometer.

I kompaktklassen får du biler med relativt moderat kjørelengde og av nyere årsmodell. Tør du å velge et merke som ligger utenfor komfortsonen til de mest trygghetssøkende bruktbilkjøperne, kan du spare titusenlapper.

Eldst og med høyest kjørelengde blir det om du skal ha en større bil. Her ville vi vært relativt kresne i valg av bil, og heller gått noe opp i pris om det skal til for å skaffe seg en bedre bil.

Kompakte familiebiler VW Golf

År: 2004-2008

Pris: 85-120 000

Km: 70-150 000

Vurdering: VW Golf er en av de vanligste og beste bruktbilene i denne prisklassen. Robust mekanikk og fine egenskaper. Flest bensinbiler, men også noe diesel. Meget god resultat i Dekras undersøkelse. 71,4 prosent av bilene er uten feil.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer