Audi A4 blir helt ny i løpet av året

Og disse illustrasjonene er nok ikke langt fra sannheten. Se hva du har å glede deg til.

VELKJENT: Audi har tradisjon for evolusjon fremfor revolusjon. Foto: AUTOMEDIA
VELKJENT: Audi har tradisjon for evolusjon fremfor revolusjon. Foto: AUTOMEDIA Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Dinside Selv av A4 har solgt bra i mange år, er det nå på høy tid med en ny modell.

I 2014 kom nemlig A4 (1.500 biler totalt) såvidt foran Mercedes-Benz C-klasse (1.350) på registreringsstatistikken med høyere markedsandel, men bare til det kom en ny C-klasse, også som stasjonsvogn. Og vi skal selvsagt ikke glemme BMW 3-serie, som med sine 1.900 biler ligger foran dem begge.

SE OGSÅ: Test av Audi A4 Allroad!.

Gjenkjennelig! Våre spionfotografer er kommet produsenten litt i forkjøpet med troverdige, om enn datagenererte, bilder av helt nye A4 (generasjon B9), slik den, ifølge Automedia, vil se ut. Det er ingen hemmelighet at Audi ikke har tenkt å revolusjonere designen med det første - tross en unektelig fornyelse som vi kunne berette om her for en tid tilbake.

Det var egentlig meningen at nye A4 allerede skulle være klar, men grunnet noen endringer i design i siste øyeblikk ble ferdigstillelsen utsatt. Det er nå planlagt lansering av modellen i løpet av året - og den vil sannsynligvis lanseres i Frankfurt, som 2016-modell.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.