Av Frankrikes edle brennevinstyper er det bare én som ikke lages på druer

Vi har testet Calvados.

EPLER OG PÆRER: I Normandie nord i Frankrike produseres Calvados på lokale eple- og pæresorter. Foto: COLOURBOX
EPLER OG PÆRER: I Normandie nord i Frankrike produseres Calvados på lokale eple- og pæresorter. Foto: COLOURBOX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

• Her finner du Dagbladets vinanmeldelser.

(Dagbladet Endelig fredag): Av Frankrikes edle brennevinstyper er det kun én som ikke er laget på druer. I Normandie nord i Frankrike produseres Calvados på lokale eple- og pæresorter.

Det er epler som er hovedingrediens og gir brennevinet en særegen karakter som skiller seg fra Cognac og Armagnac.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone for første måned. Deretter får du hele 30% rabatt ved hver fornyelse - så lenge du vil.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 69,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer